2777
2789

🤍بسم الله النُّور🤍

🔳 السلام علیک یا أباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک علیکم منی جمیعا سلام الله أبدا مابقیت وبقی اللیل والنهار ولاجعله الله آخر العهد منی لزیارتکم السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی أولاد الحسین و علی أصحاب الحسین ایام سوگواری عاشورای حسینی تسلیت باد.

▪️منزلگه عشاق دل آگاه حسین است ، بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است از مردم گمراه جهان راه مجویید ، نزدیکترین راه به الله حسین است . . .

🖤🤍🖤🤍🖤🤍

🔘 برگذاری چله سوره مبارکه یس به نیت امام زمان (عج) هدیه به امام حسین علیه السلام،  حضرت عباس ابن علی ، اصحاب امام و اسیران کربلا مخصوصا خانم زینب کبری سلام الله علیها

〽️ از امروز ۱۸ مرداد تا اربعین حسینی (چهلم امام حسین علیه السلام )

تاریخ : ۲۶ شهریور ماه

▪️ کسی چه می داند شاید (قلب♥️ قرآن) سوره "یاسین" همان "یا حسین" است که بی سر شده است . . .

📝 دوستانی که تمایل به مشارکت دارند لطفا اسامیشونو بگن تا وارد لیست چله بشید ..ممنون..🙏🏻

🪀لینک وات ساپ هم هست خواستید میفرستم

سلتم عزیزم، فاطمه هستم 

ان شاء الله که خدا توفیق بده

وزن فعلی 57                      وزن هدف50          هیچوقت نگو من کسی را ندارم، چون همه کس ما فقط خداست وهیچکس جز خدا ماندگار نیست برایمان            دوستای خوبم یه پیج عطر و ادکلن خوب میشناسم ک ازش خرید میکنم خیلی راضیم دلم نیومد ب شما معرفی نکنم چون هم قیمتاش مناسبه و هم کیفیتش عالیه، خریدین منودعا کنیدکه بهتون معرفی کردم 😍       توی اینستا بزنید    bookhooboo

سلام آرزو هستم لطفا اسم منم بنویسید وای قربون امام حسین بشم تاپیک زده بودم بعد نماز یاسین بخونیم تاپیک شمارو دیدم 😭😭😭به فا ل نیک میگیرم انشالله با چله شما حاجت روا میشم 

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام آرزو هستم لطفا اسم منم بنویسید وای قربون امام حسین بشم تاپیک زده بودم بعد نماز یاسین بخونیم تاپ ...

سلام عزیزم 

وای بدنم مور مور شد ، چشمان پر اشک شده

یه چیزم بگم من کد ۵ رو جا انداختم 

کد شما ۵ ، 

ان شاءالله به نیت ۵ تن خدا بهترین هارو قسمتت کنه ❤

سلام کد شما ۶ لینک وات ساپ دوست داشتید عضو شید https://chat.whatsapp.com/GGwnpyyuYY0I03qr20i4Rq

ممنونم گلم، کد رو چیکار کنم؟ 

وزن فعلی 57                      وزن هدف50          هیچوقت نگو من کسی را ندارم، چون همه کس ما فقط خداست وهیچکس جز خدا ماندگار نیست برایمان            دوستای خوبم یه پیج عطر و ادکلن خوب میشناسم ک ازش خرید میکنم خیلی راضیم دلم نیومد ب شما معرفی نکنم چون هم قیمتاش مناسبه و هم کیفیتش عالیه، خریدین منودعا کنیدکه بهتون معرفی کردم 😍       توی اینستا بزنید    bookhooboo
سلام عزیزم  وای بدنم مور مور شد ، چشمان پر اشک شده یه چیزم بگم من کد ۵ رو جا انداختم  ک ...

وای زهرا جان قربونت بشم الهی بخدا اشک تو چشام پر شد فدات بشم انشاالله هممون حاجت روا شیم ممنون بابت تاپیک عالیت کد من ۵ شد انشاالله حاجت روا شیم 😍😍😍💚💚💚

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱
هیچی عزیزم روز ششم به نیت شما خوانده میشه

ممنونم عزیزم ان شاء الله که حاجت روا باشید، من امروز خوندم، باید ب نیت کسی بگم؟ 

به نیت کد ۱ خانم خاطره

چشم پس اگ میشه کد هارو بگید کن وقتی میخونم بگم ب نیست کی

چشم پس اگ میشه کد هارو بگید کن وقتی میخونم بگم ب نیست کی

🕋بسم الله الرحمن الرحیم 🕋

🖤لیست چله سوره مبارکه یس 🖤

۱🌼خانم خاطره مهدیان
۲🌼 خانم فاطمه به نیت برادر جواد
۳🌼 خانم مریم به نیت آرامش خوشبختی و سر به راهی همسر
۴🌼خانم ملیحه به نیت قبولی در آزمون آموزش و پرورش
۵🌼خانم آرزو

۶🌼خانم فاطمه
۷🌼خانم فریبا قیاسوند
۸🌼
۹🌼