2777
2789
عنوان

برگذاری چله سوره یس تا اربعین حسینی🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 26 پست
سلتم عزیزم، فاطمه هستم  ان شاء الله که خدا توفیق بده

بعد از خواندن یس یک حمد و سه تا توحید و یک بار سوره قدر  خوانده شود و بعد صلوات بر محمد و آل محمد و عجل فرجهم

وای زهرا جان قربونت بشم الهی بخدا اشک تو چشام پر شد فدات بشم انشاالله هممون حاجت روا شیم ممنون بابت ...

بعد از خواندن یس یک حمد و سه تا توحید و یک بار سوره قدر  خوانده شود و بعد صلوات بر محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد از خواندن یس یک حمد و سه تا توحید و یک بار سوره قدر  خوانده شود و بعد صلوات یعنی باز دوباره باید بخونم؟ بر محمد و آل مح ...

یعنی باز دوباره بای بخونم؟ 

وزن فعلی 57                      وزن هدف50          هیچوقت نگو من کسی را ندارم، چون همه کس ما فقط خداست وهیچکس جز خدا ماندگار نیست برایمان            دوستای خوبم یه پیج عطر و ادکلن خوب میشناسم ک ازش خرید میکنم خیلی راضیم دلم نیومد ب شما معرفی نکنم چون هم قیمتاش مناسبه و هم کیفیتش عالیه، خریدین منودعا کنیدکه بهتون معرفی کردم 😍       توی اینستا بزنید    bookhooboo
🕋بسم الله الرحمن الرحیم 🕋 🖤لیست چله سوره مبارکه یس 🖤 ۱🌼خانم خاطره مهدیان ۲🌼 خانم فاطمه به نی ...

میشه برا منم بگید به نیست سلامتی و خوشبختی همسرم؟ 

وزن فعلی 57                      وزن هدف50          هیچوقت نگو من کسی را ندارم، چون همه کس ما فقط خداست وهیچکس جز خدا ماندگار نیست برایمان            دوستای خوبم یه پیج عطر و ادکلن خوب میشناسم ک ازش خرید میکنم خیلی راضیم دلم نیومد ب شما معرفی نکنم چون هم قیمتاش مناسبه و هم کیفیتش عالیه، خریدین منودعا کنیدکه بهتون معرفی کردم 😍       توی اینستا بزنید    bookhooboo
عزیزم من متاسفانه واتس آپ ندارم 

هی نداره

🕋بسم الله الرحمن الرحیم 🕋

🖤لیست چله سوره مبارکه یس 🖤

۱🌼خانم خاطره به نیت شادی روح پدر و برادر

۲🌼 خانم فاطمه به نیت برادر جواد

۳🌼 خانم مریم به نیت آرامش خوشبختی و سر به راهی همسر

۴🌼خانم ملیحه به نیت قبولی در آزمون آموزش و پرورش

۵🌼خانم آرزو

۶🌼خانم فاطمه به نیت سلامتی و خوشبختی همسر

۷🌼خانم فریبا

۸🌼خانم موفقیت ، مرحوم ابولفضل

۹🌼خانم منتظر به نیت مادر شدن ، خانم طاهره به نیت شادی روح پدر و برادر

۱۰🌼خانم زهرا سادات ، آسیه

عزیزم این تعداد کمه تا اربعین قراره چطور بخونیم؟

تعداد بیشتر از ده نفریم ولی ده روزش کردم که این لیست چهار بار تکرار بشه و هر کسی چهار بار به نیت خونده بشه بعد از روز دهم لیست دوباره تکرار میشه عزیزم