2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 24 پست
تا جایی که من میدونم دو خط پر رنگ یعنی داره تخمک گذاری شروع میشه نه اینکه الان شروع شده باشه.  ...

سه چهار روز اقدام نداشتیم الان دیگه فایده نداره ؟ 

آره شنیدم اسپرم ها بی کیفیت میشن 

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروزه

ممنون 🙏

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

بدون استرس آماده اقدام باش اینو دکترم بهم گفت

چجوری استرس نداشته باشم 😣

شش ماهه اقدامم 

نمیشه 😭

سه چهار روز اقدام نداشتیم الان دیگه فایده نداره ؟  آره شنیدم اسپرم ها بی کیفیت میشن

چرا فایده نداره؟ الان بهترین وقته عزیزم. 

امشب اقدام کنید دوباره پس فردا هم اقدام کنید. 

الانم تاریخی که کیتت مثبت شد رو یادداشت کن دفعه های بعدی بدونی چند روز بعد تموم شدن پریودی تخمک گذاریت میشه. 

چون زمان تخمک گذاری رو که حدودی بدونی میتونی از چهار پنج روز قبل یه روز در میون اقدام کنی تا احتمال بارداری بالا بره. 

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
چرا فایده نداره؟ الان بهترین وقته عزیزم.  امشب اقدام کنید دوباره پس فردا هم اقدام کنید.  ...

مرسی از راهنماییت عزیزم ❤

دقیقا همینطوره

مرسی عزیزم ❤

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792