2777
2789
عنوان

خودزنی

218 بازدید | 4 پست

سلام من ی چند وقتی میشه که وقتایی که ناراحتم یا عصبانی هستم با تیغ روی دستم میزنم بعضی اوقات عمیق بعضی اوقات هم خیلی عمیق نیس بخاطر گناهی که داره دلم نمیخواد این کارو بکنم ولی نمیتونم حس میکنم بهش عادت کردم تا وقتی اینکار نکنم آروم نمیشم کسی میدونه چطوری میشه این کارو ترک کرد؟پیش دکتر نمیتونم برم چون روم نمیشه به مادرم بگم تو خونه همه لباس آستین بلند می پوشم که میفهمه 

سمتتو اطرافت تیغ نزار یا موقع عصبانیت و ناراحتی بگیر بخواب یا برو تو جمع خانوادگی

هرچی که دیدم بسمه میرم....من خسته نیستم خود خستگی ام!این همه دویدم چی دستم رسید تهش؟!هنوز نشد یه عکس خوب ازم بگیرن!نقشه من این نیست سنگر بگیرم...فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم:)یه روزی این دنیاست که می‌رقصه به ساز من !خودمو میشناسم عقب نمی‌رم!✌️✨

برو داروخانه ی چیزی ی پماد هس استفاده کن لکه هاش بره 

ما پسر همسایمون خیلی قولدر بود هر دفعه جای زخم رو بدنش بود که چاق میخورد  با کرمی اسمشو نمیدونم میپرسم بهت میگم خیلی کرم خوبی بود جای لکهاش رفته 

ولی حتما برو دکتر این عادت رو ترک کن 

تعلیقی سابق Sariiii80 ادب نشانهِ ترس نیست 🤍🌵

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو داروخانه ی چیزی ی پماد هس استفاده کن لکه هاش بره  ما پسر همسایمون خیلی قولدر بود هر دفعه ج ...

پماد آلفا بزن 

یا سیکازوم 

یکی از این دوتا بود که استفاده میکرد فک کنم 

تعلیقی سابق Sariiii80 ادب نشانهِ ترس نیست 🤍🌵