2777
2789
عنوان

بیاین بگین این کار مادرم درست بود؟

237 بازدید | 14 پست

من چند روزه زایمان کردم . ۶ روز. بعد دردم زیاد بود، یکمم حس افسردگی و غمگین بودن داشتم . مامانم امروز یهو یه عکس نوزاد ناقص آورذه جلو چشمم میگه اینو ببین . خداروشکر کن بچت سالمه. خیلی ناراحت شدم . بغض و گریه امونم رو برید. نمیدونم حق داشتم ناراحت بشم یا نه

حق داری

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هم کاره مادرت اشتباه بود هم تو حساس شدی...

من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه

کارش اشتباه بوده ولی بنده خدا قصدش خیر بوده 

الان هم عادیه خیلی خانوما این احساسات رو دارن بعد از زایمان ،میتونی به همسرت بگی حالت اینجوریه بیشتر بهت توجه کنه یا اگه خیلی اذیتی یکم ک سرپاتر شدی برو مشاوره 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
چی بگم والا

اشکال نداره.. دیگه بهش فک نکن حالت بد بشه... اون کارشم بزار رو دلگرمی مادرانه :>

من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه
2790
2778
2791
2779
2792