2777
2789
عنوان

من یه زن

202 بازدید | 19 پست

شوهر ازارم

بچه ها فکر میکنم باید خیلی روی خودم کار کنم

کینه های به حقی دارم از گذشته که داره نابودم میکنه ازخانواده همسرم

امکان قطع رابطه نیست الان هم مثل قدیم نیستن خیلی بهتر شدن

ولی خیلی وقتا بخاطر خانواده همسرم بهش غر میزنم و شاید یکی دوساعت بشینم حرف بزنم خب گاهی بحثمونم میشه ولی درکل حس میکنم خیلی دارم ادیتش میکنم

مرد خوبیه شوهرم خیلی دوسم داره و خیلی لی لی به لالام میزاره  

حالم گرفته است بخاطر اذیتی ک میکنم ولی وقتی از دست خانوادش عصبی میشم یاد کاراشون میوفتم دست خودم نیست ناراحتیام...چیکار کنم باید ...

سعی کن درست کنی رفتارتو

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر خانوادش زندگیتو خراب نکن.نزار کم کم ازت زده بشه.بیرون انقد زنهایی هستن که قربون صدقه مردا میرن.نزار از دستت بره

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
سعی کن درست کنی رفتارتو

اخه مثلا وقتی میبینم یه حرکتی میزنن مادرشوهرم اینا

میام مقایسه میکنم با خودم و کارایی ک درحقم کردن

بعد به شوهرم غر میزنم

اونم خیلی خداییش صبوره

با اینکه خانوادش خیلی کارام برام کردن ولی مشکل رفتاری داشتن صبوری میکنه و هیچی نمیگه

شاید اگر اون این حزفارو میزد من کارو به طلاقم میکشوندم

به این فکر کن که فقط شما وهمسرت برا هم میمونید ،بقیه اگر دخالتی دارند اگر ناراحتی درست میکنن براتون گذرا هست وتمام 

به خاطر موضوعات زود گذر که باعثش‌خودتون نیستید اوقات خودت وهمسرت رو تلخ نکن 

شما منت میزاری سرش وناراحتش میکنی،یا باهمدیگه بحث میکنید ،اونی که باعث ناراحتی بوده ککشم نمیگزه 

تو همه چی اولویت رو ارامش خودت وهمسرت قرار بده 

یه بادکنک بزرگ بخر ..  با هر فوت  یک دلخوری از خانواده ی همسر رو به یاد بیار و در بادکنک فوت کن.. کامل که دلخوری هارو در اون دمیدی... بادکنک کامل باد شد .. به نخ بهش ببند و اون رو به دست جریان باد بسپار و بزار ازت دور و دورتر بشه . 

تعجب می‌کنی بعد از این کار چقدر سبک تر میشی و حالت بهتر . 

و دیگه هم حق نداری به چیزی که رهاش کردی فکر کنی

بخاطر خانوادش زندگیتو خراب نکن.نزار کم کم ازت زده بشه.بیرون انقد زنهایی هستن که قربون صدقه مردا میرن ...

از این اخلاقا نداره ک زن و اینا بره سمتشون

نه که مومن باشه 

طرز فکر انسانیشو میشناسم

فقط حالم بده ک چرا تو زندگی که همه جی برام فراهم کرده همه فکرو ذکرش خوشحالی منه دارم انقدر براش ناراحتی درست میکنم 

منم مثل تو بودم ولی جدیدا جوابشونو میدم محلشون نمیزارم اونا میسوزن ولی با شوهرم سعی میکنم در بارشون حرف نزنم مثلا دعفه قبل رفتیم خونه مادر شوهر ما دو ماه میشد نرفته بودیم چون ما تهرانیم اونا شهرستان شب رفتیم عروسی فرداش منو خواهر شوهرم بودیم اونا داشتن میرفتن خونشون که یه ربع فاصله دارن خونه مادر منم سر راهشونه من گفتم منم ببرین شوهرمم جایی کار داشت نبود مادر شوهرم اصلا منو محل نمیزاشت همش به خواهر شوهرم میگفت زنگ بزن شوهرت بیاد شام بمون نرو اصلا با من خداحافظیم نکرد منم رفتم زنگ زدم بهش گفتم فقط به فکر سیر کردن شکم دامادتی احترام بلد نیستی از بس که هچی نگفتم فکر میکنن هر بی احترامی میتونن بکنن بعد اون تند تند زنگ میزد منت کشی از وقتی اومدم خونمون نه زنگ زدم بهشون نه چیزی خودمم خالی کردم

یه بادکنک بزرگ بخر ..  با هر فوت  یک دلخوری از خانواده ی همسر رو به یاد بیار و در بادکنک ف ...

چ جالب 

امتحانش میکنم

ولی بدی هاشون خیلی خوردم کرده خیلی سنگینی میکنه بهم 

فکر نمیکنم درست بشه

بارها تصمیم گرفتم بخاطرش شوهرمو عذاب ندم

خیلی دعا کردم حتی

خیلییی فکرا و حرفا و تصمیمات گرفتم

ولی انگار نمیشه

منم مثل تو بودم ولی جدیدا جوابشونو میدم محلشون نمیزارم اونا میسوزن ولی با شوهرم سعی میکنم در بارشون ...

من از قدیم کینه دارم

الان بقول‌شما کاری ندارن 

کاری داشته باشن هم یا خودم یا شوهرم جوابشونو میدیم

ولی گذشته عذابم دادن

چ جالب  امتحانش میکنم ولی بدی هاشون خیلی خوردم کرده خیلی سنگینی میکنه بهم  فکر نمیکنم د ...

رها کن . همین . 

سنگینی حمل اون مسائل فقط تورو بیمار و نابود میکنه . رها کن و از زندگیت لذت ببر❤️

به این فکر کن که فقط شما وهمسرت برا هم میمونید ،بقیه اگر دخالتی دارند اگر ناراحتی درست میکنن براتون ...

عزیزم من خیلی زن قوی هستم

خیلی

فکر میکنم این شده نقطه ضعف من

چون من الان مشکلی ندارم باهاشون و فکرای گذشته ازارم میده ...