2777
2789
عنوان

ماجرای منو دوستم بیاید ببینیم حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 38 پست
من توهینی نکردم   شما خوددر گیری داری خانم!!!!!!نیومدی از شرایطت نگفتی یه مسئله ای رو تعر ...

ن تنها شعور حرف زدن بلکه شعور بحث کردنم نداری حیف وقت و ....بخوام بذارم باادم احمقی ک میگه ب ک بشینم حرف بزنم تو اگر داشتی ک جات اینجا نبود این همه ادمم اینجا نظر دادن و حرف زدن شعور حرف زدن داشتن اگر ب توهینه بیشتر از اینا میتونم نثارت کنم ولی خب بلاخره خانم و .‌‌‌...گفتن و ادبیات ی خانم متشخص از ی ادم کوچه خیابونی کاملا مشخصه بسلامت از کوزه همان برون تراود ک در اوست دیگه کمالاتتو نشون نده

ن تنها شعور حرف زدن بلکه شعور بحث کردنم نداری حیف وقت و ....بخوام بذارم باادم احمقی ک میگه ب ک بشینم ...

مشخصه کی شعور نداره 🤣🤣🤣اره من بیشورم دوستت بیشوره مادر شوهرت بیشوره شوهرت بیشوره همه بیشورن ک این همه در مورد بدی بقیه تاپیک زدی فقط تو خوبی 🤣🤣🤣🤣🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشخصه کی شعور نداره 🤣🤣🤣اره من بیشورم دوستت بیشوره مادر شوهرت بیشوره شوهرت بیشوره همه بیشورن ک این ...

ما که همچیمون رو هستش بهتر از اینکه از ترس اینکه بهمون نگن دروغگویی تاپیک نزنیم معلوم نیست چی بودی ک انگ دروغگو خوردی

مشخصه کی شعور نداره 🤣🤣🤣اره من بیشورم دوستت بیشوره مادر شوهرت بیشوره شوهرت بیشوره همه بیشورن ک این ...

معلوم نیست چقد چرت گفتی ک کسی قبولت نداشته و بقول خودت خاموش ک فلان میای میری ک گربه شاخت نزنه 

ما که همچیمون رو هستش بهتر از اینکه از ترس اینکه بهمون نگن دروغگویی تاپیک نزنیم معلوم نیست چی بودی ک ...

🤣🤣🤣اینجا به زنی ک از شوهرشم کتک نخورده بود گفتن دروغگو چون گفته بود تا حالا دست روم بلند نشده 

ادم بیشعور همه جا هست 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

معلوم نیست چقد چرت گفتی ک کسی قبولت نداشته و بقول خودت خاموش ک فلان میای میری ک گربه شاخت نزنه 

اینا ادمای مجازین خداروشکر ادمای واقعی دورم اونقدی دوسم دارن که هر روز تاپیک نزنم و ننالم ازشون 😁😁😁😁

🤣🤣🤣اینجا به زنی ک از شوهرشم کتک نخورده بود گفتن دروغگو چون گفته بود تا حالا دست روم بلند نشده&nbs ...

جعععععععر حالا قضیه رو ب سودت میچرخونی ؟؟؟؟

هرکی قبولت نداشته باشه بیشعوووورهههه 

از علافی فقط تو تاپیک اینو اون میگردی ک چرت بگی 

اگر بده شما همون ب ک بگیر و برو 

لازم نیست تو تاپیک همه بچرخی و نظر بدی و پیگیر باشی 

همون از تو چیزی تراوش نکنه بهتره سرت تو زندگی خودت باشه لطفا 

دیگه از همون ک خودتم حس میکنی دروغگویی معلوم شد چخبره 

اینا ادمای مجازین خداروشکر ادمای واقعی دورم اونقدی دوسم دارن که هر روز تاپیک نزنم و ننالم ازشون 😁😁 ...

اره معلومه انقققققققدرررررر دوست دارن ک اصلا اینجا نمیتونی وقت بگذرونی و بچرخی و جواب کسی بدیو تو زندگی کسی سرک بکشی و چرت بگیو قضاوت کنی اره تو راست میگی معلومه بذار ما بدای منفور ب بدبختیامون برسیم پینوکیو هم همینجور بود البته

جعععععععر حالا قضیه رو ب سودت میچرخونی ؟؟؟؟ هرکی قبولت نداشته باشه بیشعوووورهههه  از علافی فق ...

خداروشکر انقدر تو زندگی زناشویی تحقیر نشدم ک بیام مثل تو تاپیک بزنم 

توهم حق داری از خفت و خاری به این مرحله رسیدی ضعف اعصاب گرفتی 

جای تاپیک زدن فکری به حال زندگی مشترکت کن 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اینا ادمای مجازین خداروشکر ادمای واقعی دورم اونقدی دوسم دارن که هر روز تاپیک نزنم و ننالم ازشون 😁😁 ...

از ترس اینکه قضاوت نشی دهنتو نمیتونی باز کنی پس ببین چ پرونده ای داری ماشالا دیگه تو نمیخاد بچرخی کسیو مسخره کنی برو ک صف عشاقت دم در خونتون معطل نشن سلطان قلب ها 

تو که ده تا کامنت قبل گفتی وقتمو نمیذارم برات چی شد؟؟؟؟🤣🤣🤣🤣مشخصه چی هستی و از چه خونواده ای اوندی که انقدر از خودتو خونوادت شوهرت دوری میکنی والا حق داره 

گفتم ک منو خونواده شوهرت و دوستات بیشوریم فقط تو خوبی 🤣🤣🤣🤣🤣جای این کارا زندگی مشترکتو جمع و جور کن ک ی روز دنبال خیانت شوهرتی یه روز دنبال دلیل بی محلیش 🙂🙂🙂حالام دکمتو بزن  خانم خوشبخت با شعور 🤣

خداروشکر انقدر تو زندگی زناشویی تحقیر نشدم ک بیام مثل تو تاپیک بزنم  توهم حق داری از خفت و خار ...

اسکل معلومه کی داره میسوزه ک هی خنده میذاره  ادم ها از عقده هاشون زیاد حرف میزنن توهم عقده توجه و .... داری ادم دوست داشتنیو ........ 

از ترس اینکه قضاوت نشی دهنتو نمیتونی باز کنی پس ببین چ پرونده ای داری ماشالا دیگه تو نمیخاد بچرخی کس ...

🤣🤣🤣چرا پراکنده حرف میزنی و خیال بافی میکنی 

از جیزایی ک وجود داره بگو 🤣🤣🤣مثلا از تاپیکایی ک زدی ک حتی شوهرت محلت نمیده 

تو که ده تا کامنت قبل گفتی وقتمو نمیذارم برات چی شد؟؟؟؟🤣🤣🤣🤣مشخصه چی هستی و از چه خونواده ای اوند ...

اصولا ب گ و ه خورام علاقه مند میشم 

توهم بخور نوش جونت 

اگر‌من همه اینا هستم تو چقدر بدبخت و ‌‌‌‌..... منی ک‌پیگیر منی میری اینارو میخونی انگل مجازی بیش نیستی که سرت تو اخوره کسی هست فقط این حرفا رو میزنی دنیا عجیب گرده یکاری نکن ی حرفی نزن جوری همه اینارو کارما ب زندگیت بزنه ک حتی اینجاهم نتونی دهن باز کنیو

اسکل معلومه کی داره میسوزه ک هی خنده میذاره  ادم ها از عقده هاشون زیاد حرف میزنن توهم عقده توجه ...

از احترام و علاقت تو زندگی زناشوییت بسوزم؟؟؟؟🤣🤣🤣

اره از این ک ادم حسابت نمیکنه خیلی سوختم 🤣🤣🤣🤣