2777
2789

من خونم ی شهر دیگه اس و دیروز دوستم لایو گذاشت رفتم تو لایو دیدم که گفت دارم میام شهری ک تو هستی و این حرفا منم گفتم چ خوب خوشحال شدم و اینا بعد ی چن مین بعد از لایوش تماس گرفت فقط پرسید خونه ای گفتم اره گف لوک خونت بفرست و من ۱۱ شب میرسم واقعا من شوکه شدم بعد شوهرشم برا دفعه اول میخواستم ببینم و خبرهم داشت که من خونم کوچیکه واقعا مقدور نبود بتونن اینجا بخوابن یا اگر از قبل ب من خبر میداد ی فکری میکردم بهش گفتم فردا برا ناهار بیا خونم حالا نه جواب تلفن میده ن پیام منم ناراحت شدم

میگفتی شب مهمون دارم یا مهمونی میرم 

گفتم بهش اتفاقا خیلیم کار داشتم و شوهرمم ۶ صب بیدار میشه میره سرکار نمیتونستم تا ۱۱ ۱۲ شب صبر کنم تااینا برسن و این حرفا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید فکر کرده چون لایو گذاشت تو اماده کردی خودتو 

ولی کلا زشته اینکه شب بمونن بدون اینکه تو بگی ، ادم یه سری بزنه دوستشو ببینه بعد بره هتلی خونه ای چیزی توقع بی جا داشت ازت .

❗لایک نکن مومن جان جدت لایک نکن❗.           اصن شما ته حالیو بنده باقالیم پس نظرت مخالفه ریپ نزن نظر و عقایدتو ببر پیش ننت 
گفتم بهش اتفاقا خیلیم کار داشتم و شوهرمم ۶ صب بیدار میشه میره سرکار نمیتونستم تا ۱۱ ۱۲ شب صبر کنم تا ...

خب پس ولش کن ناراحتم نباش خودش باید شعورش برسه .اینم فقط برا جای خاب شمارو میخاست 

اگه صمیمی بودین کارتون بد بود !شاید اونجا کسیو نداشته حالا با یه شب چیزی نمیشده ک 

بدشم دونفر واس خوابیدن مگه چقد جا میخواستن بگیرن 

دیگ بیشتر از این نیست ک خونتون تک خوابه !

دوستتون باید قبل از اومدنش با شما هماهنگ میکرد ببینه شما شرایط برای مهمون شدنش دارین یا نه من هیچ وقت اینجوری خونه کسی خودم دعوت نمیکنم جدای از کوچیک بودن خونتون شاید طرف مقابل از نظر روحی یا مادی یا هر دلیل دیگه ای نتونه از آدم پذیرایی کنه 

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒
اگه صمیمی بودین کارتون بد بود !شاید اونجا کسیو نداشته حالا با یه شب چیزی نمیشده ک  بدشم دونفر ...

بله صمیمی بودیم ولی چند ساله همو ندیدیم و اون ازدواجم کرده تو این مدت و ضمنا اینکه اگر کسیو نداشت قبلش زنگ میزد ب من میخواست بیاد میگفت من میخوام بیام تو شرایطت اوکی هست یا نه ینی چی من راه بیوفتم سرخودد برم یجا و توقعات بیجا تر هم داشته باشم بله تکخواب هست و من ی فرش س متری وسط هال دارم و مبل و میز گذاشتم بقیش بگم تو اشپزخونه بخوابه یا باهم ۴ تایی تو اتاق چ حرفایی میزنیدا

خوشم اومدی تو رودروایسی قبول نکردی و حرفتو زدی

اره واقعا من اصلا ادمی نیستم تو رودروایسی گیر کنم ولی اگر کسی هم بهم خبر بده سنگ تموم میذارم براشا شده چند مدل سالاد و غذا و دسر و همچی ولی خوشم نمیاد از سرزده و اینجوری جایی رفتن 

بله صمیمی بودیم ولی چند ساله همو ندیدیم و اون ازدواجم کرده تو این مدت و ضمنا اینکه اگر کسیو نداشت قب ...

شما دنبال تایید گرفتنی!!! شما نظر خاستی منم نظرمو گفتم چ حرفایی زدم مثلا  😐😐😐خب شما ک از کارت راضی چرا تاپیک زدی وااااا 

شما دنبال تایید گرفتنی!!! شما نظر خاستی منم نظرمو گفتم چ حرفایی زدم مثلا  😐😐😐خب شما ک از کار ...

ادم بهترم میتونه حرفشو بزنه من بودم میخواستمم بگم میگفتم اگر شرایطشو داشتی اشتباه کردی شاید اون بنده خداهم جایی نداشته بره بازم خودت شرایط زندگیت بهتر میدونی یا من بودم اینکارو نمیکردم ن اینکه بیام بگممم واااای تو چ کار بدی کردی مگه دو نفر ادم چقد جا میگیرن بعدم شوهری ک غریبه اس و یکبارم ندیدمش با شوهرمم تابحال سلام علیکم نداشته اونم ۱۱ ۱۲ شب بیارمش تو خونه من شوهرم نمیتونه قبول کنه اینجوری بخوابیم شمارو نمیدونم

ادم بهترم میتونه حرفشو بزنه من بودم میخواستمم بگم میگفتم اگر شرایطشو داشتی اشتباه کردی شاید اون بنده ...

من توهینی نکردم 

شما خوددر گیری داری خانم!!!!!!نیومدی از شرایطت نگفتی یه مسئله ای رو تعریف کردی نظر میدیم میگی باید بگی شرایط رو خودت بهتر میدونی 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

برو خانم برو 

چشاتم فک کنم عیبو ایراد داره کجا نوشتم وااااای چ کار بدی کردی؟ن اون وای رو به من نشون بده!!!

خب ب .... ک شوهرت نمیذاره 😐تو ک شرایطشو نداری نیا تعریف نکن