2777
2789
عنوان

کبد چرب

95 بازدید | 3 پست

سلام دوستان

من کبدم چربه و گرید ۳ هست دکتر برام دارو داد هنوز بعد از گذشت ۳ ماه تغییری تو وضع کبدم نشده و همون گرید مونده .کسی اطلاع داره درمانش چیه؟ دکتر گوارش خوبی می شناسید؟ ممنون میشم جواب بدید 

سلام عزیزم

اولاً دعا میکنم خداوند سلامتی کامل و شِفای عاجل بهت بده

دوماً من یه تایپک با عنوان درمان میکروب معده کمر درد و.... دارم مطالب خوبی در مورد تغذیه صحیح و... جمع کردم اگه لطف کنی بیای بخونی ممنونم میشم و امیدورام به دردت بخوره چون اصلاح تغذیه خیلی مهمه

سوماً منم گرید دو داشتم یه کم آوردم پائین یعنی داشت سه میشد الان بین یک و دو هست یعنی یه درجه کم شده

کبد چرب حاصل تغذیه بد هست درمان داروئی نداره فقط تحرک و ورزش + اصلاح تغذیه

ان شاء الله یکی مثل خودت نصیبت بشه        ببین دعات کردم یا نفرین  ⛔دغدغه و مطالعات: پزشکی، تغذیه صحیح، نسخه های کاربردی طب سنتی 🔴 از طب سنتی نسخه ها و توصیه های کاربردی و مختصر قابل انجام رو میگم در مورد اصلاح طبع و مزاج و...صحبت نمی کنم ⭕آزمایش غیر بارداری و خیلی تخصصی نباشه بتونم راهنمائی می کنم ⚫در مورد حقوق و فقه هم مطالعاتی دارم و وارد میشم ولی ادعائی ندارم ✔ برای هر فرد درمانهای پزشکی نوین مشخصه و حتی الامکان توصیه می کنم خط اول و ضرورت هست اما در کنار آن نسخه های کاربردی و سهل الوصول طب سنتی را به عنوان مکمل توصیه می کنم منتهی اصلاح سبک زندگی و تغذیه صحیح و اصولی را لازم می دانم نخوردن کارخانه ای ها از روغن جامد و مایع تا نمک یددار و قند و شکر و کنسروجات و مربا و ترشی و دلستر و دوغ و نوشابه🔴 نخوردن مایعات نیم ساعت قبل تا دو ساعت بعد از غذا + خوردن میوه و سبزیجات، گوشت گوسفندی، لبنیات محلی مطمئن، روغن ذرت خالص، زیتون، حیوانی ، نان سنگک و هر چیز طبیعی را توصیه می کنم🚩غذای تو دوای تو باشد

اینا رو بهم بگو 

قند خون ناشتا

قند خون دو ساعت بعد از غذا

میانگین قند سه ماه ای وان سی A1C 

تریگلیسرید 

کلسترول

ال دی ال ت چنده؟

برای کبد چرب و چربی خون و... چی می خوری؟

کلاً کارائی که کردی چیه؟

روزی چقد ورزش در حد عرق کردن و نفس نفس زدن داری؟

داروهای طب امروزی و سنتی چی مصرف می کنی؟

پرهیزات غذائی رو رعایت می کنی؟

اگه زحمت نیست اینا رو جواب بده شاید تونستم کمکی بکنم

ان شاء الله یکی مثل خودت نصیبت بشه        ببین دعات کردم یا نفرین  ⛔دغدغه و مطالعات: پزشکی، تغذیه صحیح، نسخه های کاربردی طب سنتی 🔴 از طب سنتی نسخه ها و توصیه های کاربردی و مختصر قابل انجام رو میگم در مورد اصلاح طبع و مزاج و...صحبت نمی کنم ⭕آزمایش غیر بارداری و خیلی تخصصی نباشه بتونم راهنمائی می کنم ⚫در مورد حقوق و فقه هم مطالعاتی دارم و وارد میشم ولی ادعائی ندارم ✔ برای هر فرد درمانهای پزشکی نوین مشخصه و حتی الامکان توصیه می کنم خط اول و ضرورت هست اما در کنار آن نسخه های کاربردی و سهل الوصول طب سنتی را به عنوان مکمل توصیه می کنم منتهی اصلاح سبک زندگی و تغذیه صحیح و اصولی را لازم می دانم نخوردن کارخانه ای ها از روغن جامد و مایع تا نمک یددار و قند و شکر و کنسروجات و مربا و ترشی و دلستر و دوغ و نوشابه🔴 نخوردن مایعات نیم ساعت قبل تا دو ساعت بعد از غذا + خوردن میوه و سبزیجات، گوشت گوسفندی، لبنیات محلی مطمئن، روغن ذرت خالص، زیتون، حیوانی ، نان سنگک و هر چیز طبیعی را توصیه می کنم🚩غذای تو دوای تو باشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.