2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده

100 بازدید | 2 پست

یه مدت تحت مشاوره بودم خوب بود اوایل ولی الان دوباره حالم بده

خیلی بده

اصلا نمیخام زندکی کنم فقط میخام بمیرم  همین

سابقه خودکشی هم قبلا داشتم . همه چی از سخت گیری های خانوادم و برای فرار از اونا ازدواج کردم همسرم خوبه ولی ایده الای من  نداشت .فقط مهربونه همین

یه دختر ۲۰ ماهه دارم تا الان به خاطر اون اقدام به خودکشی نکردم.ولی الان که فکر میکنم نباشم براش خیللی بهتره.اصلا داخل مغزم یه غوعاییه به شدت پرخاشگرم وسیله های خونه رو پرت میکنم با همسرم مدام دعوا دارم دوسش ندارم بیزارم از همه ی اطرافیانم.تو خوابام هم یه نفر انگار قصد جونمو داره نمیدونم چمه فقط خیلی داغونم.نمیتونم درست تصمیم بگیرم.کاش میشد الان با مشاورم حرف بزنم ولی عصرها هست فقط دفترش.داشتم تنه درخت حیاط و برانداز میکردم که میتونم خودمو دار بزنم یا نه....اگه چیزی میخاین بگین میشنوم ولی جواب نمیدم ‌شاید منصرف شدم 

پاشو زنگ بزن به ۱۴۸۰ 

همین الان 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

برو پیش دخترت بشین 

ی طفل معصوم گناه داره 

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB