2777
2789

پسرم ۸سالشه بیماری داره روز به روزداره بدتر میشه لطفا نپرسید مریضیش چیه چون نادره و اطلاعاتی ازش ندارید، ولی درک و شعورش خیلی بیشتر از سنشه تو چشام نگاه میکنه میمیرمممممم، امسال باید میرفت سوم ولی نتونسته بره مدرسه ، بچه های دیگرو میبینه که میدوعن بازی میکنن خیلی ناراحت میشه و استرس میگیره، نمیتونم دیگه تحمل کنم دارم دیوونه میشم با کوچکترین حرفی دلم میشکنه. شب که میشه و میخوابه طفلکم غم عالم اوار میشه رو سرم

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره

کاش خدا معجزه ای کنه بچه منو شفا بده بشه یه بچه نرمال مثل همسناش بدوعه بازی کنه خوشحالی کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حال شوهرم از من بدتره، اونم برای فرار ازین درد یمدت مخدر استفاده کرده الان میگه گذاشتم کنار و متادون میخورم فقط، نمیدونم دروغ میگه یا راست، اونم مثل من بشدت عصبی و حساس شده ، باز من خودمو کنترل میکنم ولی اون نمیتونه، از دنیا سیرم

هی روزگار، منم شبا به خاطر مشکلی که دارم بی خواب شدم  دقیقا غم دنیا رو سر منم آواره ، خدا کمکم ...

هیچ دردی بدتر از بیماری فرزند نیست خیلی سخته خیلی خیلی خیلی اصلا نمیشه توصیف کرد

با بند بند وجودم درکت میکنم 

دعا میکنم خدا بهت آرامش و قدرت بده بتونی بجنگی و سر پا باشی حداقل به خاطر اون بچه که پناهش شمایید .

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
ان شاءالله که حالش خوب میشه عزیزم درکت‌ میکنم‌ که‌ چقدر سختته منم یه دختر دارم از وقتی به دنیا اومده ...

ممنونم ان شاالله دختر شماهم خوشبخت و عاقبت بخیر بشه

با بند بند وجودم درکت میکنم  دعا میکنم خدا بهت آرامش و قدرت بده بتونی بجنگی و سر پا باشی حداقل ...

ممنونم ازت 💜💜