پسرم ۸سالشه بیماری داره روز به روزداره بدتر میشه لطفا نپرسید مریضیش چیه چون نادره و اطلاعاتی ازش ندارید، ولی درک و شعورش خیلی بیشتر از سنشه تو چشام نگاه میکنه میمیرمممممم، امسال باید میرفت سوم ولی نتونسته بره مدرسه ، بچه های دیگرو میبینه که میدوعن بازی میکنن خیلی ناراحت میشه و استرس میگیره، نمیتونم دیگه تحمل کنم دارم دیوونه میشم با کوچکترین حرفی دلم میشکنه. شب که میشه و میخوابه طفلکم غم عالم اوار میشه رو سرم
بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
حال شوهرم از من بدتره، اونم برای فرار ازین درد یمدت مخدر استفاده کرده الان میگه گذاشتم کنار و متادون میخورم فقط، نمیدونم دروغ میگه یا راست، اونم مثل من بشدت عصبی و حساس شده ، باز من خودمو کنترل میکنم ولی اون نمیتونه، از دنیا سیرم
بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره
ان شاءالله که حالش خوب میشه عزیزم درکت میکنم که چقدر سختته منم یه دختر دارم از وقتی به دنیا اومده بچم روز خوش ندیده با دل شکسته ت برا دختر منم دعا کن❤