2777
2789
عنوان

گره تیروئید

| مشاهده متن کامل بحث + 5132 بازدید | 27 پست
هنوز وقت نکردم برم😑

من تو یه شرایطی هستم که کاملا با پوست و استخونم فهمیدم تو این دنیا فقط خودتی و خودت

حتی اونی که باهات نسبت خونی داره هم به دردت نمیخوره

به فکر خودت باش

همیشه اول خودت

دررش میاری راحت میشی نترس من پسرم کم‌کاری تیرویید داره قرص میخوره

شاید باورت نشه ولی بهم بگن سرطان هم دارم نمیترسم چون هزار برابر بدترش را دارم میکشم

فقط میخواستم بدونم چطوریه همین 🥺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شاید باورت نشه ولی بهم بگن سرطان هم دارم نمیترسم چون هزار برابر بدترش را دارم میکشم فقط میخواستم بد ...

نگران نباش عمل سختی نیست امیدوارم همه چی واست خوب پیش بره

‏یه سکوتی هم هست که مال بعد از شنیدن یه سری از حرفاییه که نباید می‌شنیدی حس عجیبیه بیرونش سکوته ولی از درونت هی صدای شکستن میاد   مباش در پی آزار و هر چه خواهی کن...که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست!
من تو یه شرایطی هستم که کاملا با پوست و استخونم فهمیدم تو این دنیا فقط خودتی و خودت حتی اونی که باه ...

اره واقعا

همشون حرفن حتی همسرم که الان که کارم به جدایی رسیده فهمیدم که چه ماری توی استینم پرورش دادم

اره واقعا همشون حرفن حتی همسرم که الان که کارم به جدایی رسیده فهمیدم که چه ماری توی استینم پرورش دا ...

عززیزم بیشتر مردا همینن بخدا من نود و نه درصد ادما اطرافمو میبینم بخاطر بچه هاشون تحمل میکنن واقعا خیلی ظلم میشه به خانما شوهرم خیلی خوبه اصلا شبیه بقیه نیست ولی با این وجود همیشه به بقیه میگم ازدواج نکنید چون واقعا پیدا کردن مرد خوب خیلی سخته

‏یه سکوتی هم هست که مال بعد از شنیدن یه سری از حرفاییه که نباید می‌شنیدی حس عجیبیه بیرونش سکوته ولی از درونت هی صدای شکستن میاد   مباش در پی آزار و هر چه خواهی کن...که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست!
عززیزم بیشتر مردا همینن بخدا من نود و نه درصد ادما اطرافمو میبینم بخاطر بچه هاشون تحمل میکنن واقعا خ ...

اره واقعا ولی من اگه خدا بهم یه مادرشوهر و پدرشوهر خوب میداد الان در حال جدایی نبودم چون اونا باعث شدن شوهرم عوض شه و این اتفاقا بیفته 

ازشون نمیگذرم محاله هر روز و هر شب نفرین و واگذارشون نکنم به خدا 

من حدود ۱.۵ ماه پیش عمل کردم و نصف تیروییدم را برداشتند. یک ندول خیلی بزرگ بود از حدود ۶ سال پیش متوجه شدم. هورمونها همیشه نرمال بود، ولی دیگه این اواخر آنقدر بزرگ شده بود که موقع ورزش و دراز کشیدن روی پشت، نمی گذاشت راحت نفس بکشم. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

من نمونه برداری انجام دادم بار اول پیش یه دکتر پاتولوژیست تو آزمایشگاه ازم نمونه گرفت با یه سوزن خیلی نازک واقعا دردش خیلی کم بود اصلا نفهمیدم اما بار دوم یه دکتر غدد بی تجربه و ناشی تو بیمارستان ازم نمونه گرفت با یه سوزن گاوی کلفت مردم و زنده شدم و خوش خیم بود الان تقریبا ۱۰ ساله دارم و عمل نکردم خیلی بزرگ نیست اندازه ی یه گردوی متوسطه دوس داشتم آر افش کنم که ففط تهران هست آر اف یه روشیه که با حرارت می سوزوننش و نیاز به عمل و بی هوشی نیست 

۳ تاس  یکیش ۷ میلی.یکیش ۸میلی. یکیش ۱۱

عزیزم میشه تایپک منو بخونی سونوی مادر من رو تورخدا

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
من نمونه برداری انجام دادم بار اول پیش یه دکتر پاتولوژیست تو آزمایشگاه ازم نمونه گرفت با یه سوزن خیل ...

سلام شما ار افش کردین چند درصد جواب میده بعد ار اف بازم نیاز ب دارو خوردن هست؟!