2777
2789
عنوان

گره تیروئید

5122 بازدید | 27 پست

سلام من فردا نوبت نمونه برداری دارم

قبلا گره تیروئید داشتم اما کوچیک بود

ولی با یه آدم وحشی زندگی میکنم گردنم را فشار داد

درد شدید گرفت بعد یه مدت

دکتر گفت سونو بده

اندازه گره شده ۳٠ میل

کسی تجربه نمونه برداری و گره تیروئید داره

ممنون میشم راهنمایی کنید

منم دارم میترسم نمیرم نمونه برداری 

فعلا قرص میخورم مابعد برم سونو باز 

میگن درد نداره مثل آمپول زدن

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از شما اندازش چقدره

۳ تاس 

یکیش ۷ میلی.یکیش ۸میلی. یکیش ۱۱

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
از شما اندازش چقدره

زن داییم داشت اینقد بزرگ بود عمل کرد درش اورد الان هیچ‌مشکلی نداره فقط صبحا یه قرص تیروئید میخوره

‏یه سکوتی هم هست که مال بعد از شنیدن یه سری از حرفاییه که نباید می‌شنیدی حس عجیبیه بیرونش سکوته ولی از درونت هی صدای شکستن میاد   مباش در پی آزار و هر چه خواهی کن...که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست!
نمیدونید اندازش چقدر بود توی سونو؟؟ 

نهه ولی من گلوشو میدیم خیلی خیلی بزرگ بود گردنش به شدت ورم داشت و چاق بود درش اورد لاغر شد

‏یه سکوتی هم هست که مال بعد از شنیدن یه سری از حرفاییه که نباید می‌شنیدی حس عجیبیه بیرونش سکوته ولی از درونت هی صدای شکستن میاد   مباش در پی آزار و هر چه خواهی کن...که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست!
منم گلوم خیلی بزرگ شده تنفس هم واسم سخت شده

دررش میاری راحت میشی نترس من پسرم کم‌کاری تیرویید داره قرص میخوره