afsooon75 مدیر عضویت: 1401/04/07 تعداد پست: 192 عنوان این چیه ینی؟ | مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 33 پست سلام الان خواهر کوچیکم ۶ سالشه یهو اومد گف پشت گوشش البته جای رویش موهاش درد میکنه دست زدم دیدم یک غده کوچیک استخوانی دراومده تا فردا صبح ببرمش دکتر دیونه میشم کسی اطلاع داره ممکنه چی باشه خیلی نگرانم تا دست میزنم میگ درد میکنه 😭😭😭 1401/05/18 | 01:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
counselorm عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 847 میشه بگی پسرت چندسالشه و اندازه غده چقدر بود و چطوری رفع شد؟ آزمایش و سونو بردیش؟ آزمایش نبردم دکتر همین که دید عفونت تشخیص داد.پسرم سه ساله بود اون موقع.شربت داد و اینا دیگه همین که شربت روچند روزی خورد خوب شد
سامیارکوچولو عضویت: 1397/04/21 تعداد پست: 12581 عزیزم خواهرتو بردی دکتر؟ میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
afsooon75 مدیر استارتر عضویت: 1401/04/07 تعداد پست: 192 عزیزم خواهرتو بردی دکتر؟ اره عزیزم بردم دکتر گف چیزی نیس حتی دارو هم نداد گف غده لنفاویشه سرشو خون آورده بوده از بس خارونده واس همین دراومده گف خوب میشه راستم گف کوچیک تر شده
سامیارکوچولو عضویت: 1397/04/21 تعداد پست: 12581 اره عزیزم بردم دکتر گف چیزی نیس حتی دارو هم نداد گف غده لنفاویشه سرشو خون آورده بوده از بس خارونده و ... خب الحمدالله خیالتون راحت شده عزیزم میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤