2777
2789
عنوان

دیگ خسته شدم 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1418 بازدید | 93 پست
قطعا شما پوست کلفت تری😂

آره بابا.... الان که این تاپیک رو دیدم و خاطرات رو مرور میکنم میبینم حق دارم اینقدر از لحاظ روحی داغون باشم😂 

خیلی خسته و رنجور عصبی شدم ولی با این دوتا بچه به خودم حق میدم

خدایا شکرت بابت همه ی چیزهایی که بهم دادی مخصوصا پسره نازم که جونم بهش بنده. 
آره بابا.... الان که این تاپیک رو دیدم و خاطرات رو مرور میکنم میبینم حق دارم اینقدر از لحاظ روحی داغ ...

واقعا حق داری گلم.من با یه دونه اش کلافه و عصبی شدم.ازبس بهم سخت گذشته و میگذره

یه روز خوب میاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یآدم نیس دارو چی میداد.امپرازول یکیش بود. تخم مرغ ک خ دوسداره.ببین پسر من رفلاکس پنهان داره.ماستو بس ...

یه مدت باید نخوره ببینی تاثیری داره 

بازم ببر دکتر تحت نظر دکتر باشه هرچی میگه انجام بده 

ولی بازم مادر خودش بهتر میدونه چی بچه رو اذیت میکنه من رب کوجه تو غذا بود دخترم بیشتر بالا میاورد و بی قرار میشد حذفش کردم عین چهار پنج تا دکتری که بردم میگفتن رژیم غذایی لازم نیست فقط لبنیات نخوره و پروتئین گاوی ولی من متوجه میشدم بچه رو اذیت میکنه که یکیشون کفت یه مادر بهتر بچشو می‌شناسه و میفهمه چی اذیتش میکنه اگه اینطوریه که میگی 

نخور 

وقتی بالا میاره یعنی رفلاکسش پنهان نیست 

رفلاکس پنهان تمام علائم رفلاکس و داره به جز استفراغ واسه همین خیلیا متوجه رفلاکس بچشون نمیشن 

پسر خواهرشوهر منم رفلاکس پنهان داشته مدام جیغ میزده بی قراری میکرده خواهرشوهرم برده دکتر تا دیده گفته رفلاکس داره ببرش سونو که دیدن بله تقریبا دوسالش بود بهش دارو و رژیم غذایی داده بود کنترل شد

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
خداروشکر بچه سالمی هست میتونه راه بره شیطونی کنه  اصلا به حرف مردم بها نده و کار خودت و بکن دخ ...

قزبونت عزیزم.درسته هرچی بزرگ تر میشه میگم کم کم بهتر میشه ولی بزرگتر میشن مشکلات بیشتر میشه

والا جز حرص خوردن کاری از دستم برنمیاد. فعلا برساز آقا میرقصم

خدادبچه هاتو واست حفظ کنه.مادری واقعا سخته

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

خیلی لاغره. بردم فوق تخصص رشد و غدد و تغذیه اطفال. آزمایش گرفت گفت همه چیش اوکی هست هیچ کمبودی نداره ...

وای چ سخت

واقعا حرف مردم بیشتر آدمو اذیت میکنه.همه دردسراش واسه مامان بچه بعد بقیه هی ایراد میگیرن.ایشالا زود پسرت خوب میشه

خدا همه بچه ها رو حفظ کنه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

آره بابا.... الان که این تاپیک رو دیدم و خاطرات رو مرور میکنم میبینم حق دارم اینقدر از لحاظ روحی داغ ...

منک غلط بکنم دومی رو بیارم . همین کوچولو کافیه

بهش ک فکر میکنم دوباره این مشکلات باید از اول طی کنم تا مرز سکته میرم 

یه مدت باید نخوره ببینی تاثیری داره  بازم ببر دکتر تحت نظر دکتر باشه هرچی میگه انجام بده  ...

میبرمش باز متخصص گوارش. آره بچه من بالا میاره دیگ از پنهان گذشته آشکارا زندگیمو ب گند کشیده😅

قزبونت عزیزم.درسته هرچی بزرگ تر میشه میگم کم کم بهتر میشه ولی بزرگتر میشن مشکلات بیشتر میشه والا جز ...

آره عزیزم خیلی بچه بزرگ کردن سخت شده بچها خیلی باهوش شدن خیلی کنجکاو و بازیگوش شدن به قول مادرم ۶تا بچه بزرگ کردم اندازه ی یک دونه بچه ی شما اذیتی نداشتن 

نگران خورد و خوراک بچت هم نباش به حرف مردم هم گوش نده 

من سر پوشک گرفتن بچم انقدر حرف شنیدم اصلا توجه نکردم پسرم ۳سال و خورده از پوشک گرفتم همه میگفتم بچه و نوه ی ما یک سال و نیم یا دوساله پوشک نمیکنیم تو بچت و پوشک میکنی منم میگفتم تا موقع که خودش نگه و یاد نگیره اذیتش نمیکنم تا بالاخره خودش یاد گرفت 

الان بچه های خودشون و که زود از پوشک گرفتن مدام خونه بقیه جیش میکنن و نجس میکنن چون کوچیک بوده متوجه نمیشه ولی بچه ی من درسته دیر گرفتمش ولی نه خودش اذیت شد نه من

یک گوشت در یک گوشت دروازه باشه 

تا ۵ماهگیش ح دکتر بردمش واسه شیر نخوردنش. آخرش گفتن چیزیش نیس خودش بیشتر نمیخواد بخوره ب غذا بیفته خ ...

خب طبیعیه عزیزم. من تا ۲/۵ که شد پسرم غذاشو میکس میکردم و به زور به خوردش میدادم . اصصصصلا نمی‌خورد هیچیه هیچی . گور پدر فامیل شوهر . به اونا چه ربطی داره ؟ 

هرروز صبح سوپ میذاشتم براش تو سه وعده بهش میدادم با سرگرم کردنشو ادا و زور و .... کلی هم بالا میآورد . هنوزم بد قلقه . 

عصرانه منم سبک میدمش. بعدش تا چند ساعت نباید چیزی بدم وگرنه همه رو با عصرانه بالا میاره مشکلم اینم ...

به نظر من خیلی انتظارت از معده پسرت بالاست و مقدار زیاد تر از حد بهش میدی و تا تهشو ندی احساس رصایت نمیکنی اکثر بچه های بد غذا رو که دیدم مادری دارن که اندازه شکم بچه دستشون نیومده 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

خدا به همه شما مادران عزیز صبر بده واقعا انشالله اجرتون با امام حسین من با اینکه بچه هام بزرگن ولی به شدت از بچه داری فراری ایم منم سر بچه دوم سختی زیاد کشیدم تمام چیزهای که الان گفتین مرور خاطرات بچه داری من بود بعد مثل من یه روزی به این نتیجه می‌رسین که چقدرغصه خوردم هر چندهم اون زمان به منم میگفتن غصه نخور خوب میشه ولی دلم واینمیستاد منم حال وروز شمارو داشتم انشالله به خوشی برای شما هم میگذره 

آره عزیزم خیلی بچه بزرگ کردن سخت شده بچها خیلی باهوش شدن خیلی کنجکاو و بازیگوش شدن به قول مادرم ۶تا ...

درست میگی. ب همه چی بچه کار دارن.من پسرم یک ماهه از مامی گرفتم.خودش تمایل داشت میگفت جیش

خب طبیعیه عزیزم. من تا ۲/۵ که شد پسرم غذاشو میکس میکردم و به زور به خوردش میدادم . اصصصصلا نمی‌خورد ...

الان بچت چند سالشه؟من میکس نمیدم ولی خ کم میخوره. گاهی ک هی بالا میاره باید آبکی بدمش تا بالا نیاره

به نظر من خیلی انتظارت از معده پسرت بالاست و مقدار زیاد تر از حد بهش میدی و تا تهشو ندی احساس رصایت ...

آخه خ کم میخوره.انقدر تحرکش بالاس. ولی کم میخوره.منم یعنی میخوام بیشتر بخوره جون بگیره ک ...