2777
2789
عنوان

دیگ خسته شدم 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1418 بازدید | 93 پست
عزیزم الان پسرت بهتر شده؟چندسالشه؟

نه ...حاضرم فقط بمیرم بردم مشهدوکربلا امیدم فقط اونا هست

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی.پس همدردیم.بخدا من ازبس تو اطرافیانم مثل پسرم ندیدم فکر میکردم من بلد نیستم و اشتباه میرم.ولی بع ...

الن بهتره خدابرات حفظش کنه

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
۵ساله

واقعا سخته.منک بچم ۲۲ماهشه کم آوردم.اما حسین کمکش کنه خوب بشه. دکترا چی میگن؟

گرچه دکترا اصلا چیزی بلد نیستن

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

منم پسر بزرگم همینجوری بود. الان میره کلاس اول..  

یهو درست شد ولی همچنان ضعیفه و اذیت میکنه البته نه به شدت قبل که بالا بیاره و نخوره و اینا ولی کم میخوره باید چند قاشق آخر رو به زور بهش بدم. یا هر غذایی نمیخوره. اما کم کم دستم اومد چی دوست داره چی نداره سعی میکنم براش درست کنم. خدارو شکر خوب شد انشالله بچه شمام خوب شه. من میدونم چی میکشه خودمم خیلی غصه خوردم گریه کردم ولی درست میشن فقط میخوان مارو پیر کنن

خدایا شکرت بابت همه ی چیزهایی که بهم دادی مخصوصا پسره نازم که جونم بهش بنده. 
تمام علائمش از همون اول علائم رفلاکس بوده حتما متخصص گوارش کودکان ببرش

بردم پیش بهترین متخصص گوارش بردم ی سری دارو داد اصلا فرقی نکرد باز بردمش گفت چیزیش نیس

بنظرت الان باز ببرمش؟

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

منم پسر بزرگم همینجوری بود. الان میره کلاس اول..   یهو درست شد ولی همچنان ضعیفه و اذیت میکنه ا ...

آره واقعا خ سخته.الان بچت تپله یا لاغر؟کاش زودتر بچم خوب بشه 

آخی گلم میفهمم ولی کاری نمیشه کرد .من الان پسرم بهتر شده تو سن ۷ سالگی تازه خودش بخوره ولی غذای سفت ...

تو چقدر منی😂 البته من یکی دیگه هم اووردم من پوست کلفتترم گویا. دومی هم خوب غذا می‌خوره ولی گریه و جیغ جیغ و زورگو و دست بزن🤗کلا بدبخت کردم خودمو😉

بردم پیش بهترین متخصص گوارش بردم ی سری دارو داد اصلا فرقی نکرد باز بردمش گفت چیزیش نیس بنظرت الان ب ...

باید رژیم غذایی شو رعایت کنی 

لبنیات و هرچیزی که توش پروتئین گاوی داره رو بهش نده تخم‌مرغ نده 

دختر من رفلاکس شدید داشت من شیر خودمو میدادم باورت نمیشه من هفت ماه لب به هیچی نزدم جز یه ذره برنج و گوشت گوسفند یا مرغ بدون هیچ ادویه و ربی خداروشکر خوب شد هفت ماهگی درسته یه مدت سختی کشیدم ولی ارزش داشت 

یه تحقیق کن ببین تو شهرتون بهترین دکتر در این زمینه کیه 

من سه چهاربار دکتر دخترمو عوض کردم 

دارو‌ چی میدادن بهش؟

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...

خداروشکر بچه سالمی هست میتونه راه بره شیطونی کنه 

اصلا به حرف مردم بها نده و کار خودت و بکن دختر اگه دکتر بردی و دکتر گفته مشکلی نداره و سالمه بزار هر جور دوست داره غذا بخوره ،بیشتر بچه ها بد غذا شدن پسر من هر غذایی رو ببینه یک ایراد میگیره پیاز نداشته باشه و کلی چیز دیگه تازه ۵سالش هستش پسر شما که طفلک هنوز دوسالش نشده خیلی کوچولو هست 

منم دوتا بچه دارم الان پسرم ۵سالشه ولی باید رو پا بخوابه الانم رو پام خست تا بخوابه ،بخدا از  صبح بلند بشم تا شب فقط شستن و پختن و جمع کردن وسایل هست همیشه خدا هم اتاقشون بهم ریخته هست منم عصبی میشم کلافه میشم ولی بچه هستن ،بزرگ میشن بعد میبینی الکی نشستی براش غصه خوردی انشالله که بچه ی شما هم کم کم به غذای سفره عادت میکنه فعلا اذیتش نکن بزار همونجوری به صورت شل بخوره غذاش رو 

حرص و جوش هم نخور که راه درازی در پیش داری خودت و مریض نکن بزار بره مدرسه تازه دنگ و فنگ جدیدش شروع میشه 

انشالله که همیشه تن خودت و بچت سالم باشه عزیزم 

آره واقعا خ سخته.الان بچت تپله یا لاغر؟کاش زودتر بچم خوب بشه 

خیلی لاغره. بردم فوق تخصص رشد و غدد و تغذیه اطفال. آزمایش گرفت گفت همه چیش اوکی هست هیچ کمبودی نداره ولی تو عکس سن استخوانیش 6 ماه هست. دکتر گفت هورمون میدم ولی جون مامان بابای قد بلندی داره و خودتون هم میگید ریز بودید این دیر به بلوغ میرسه و کندی رشد سرشتی داره. راجبش مطالعه کن. 

حتی بهم گفت سر خود هیچی بهش نده آهن خونش بالاست. مامان ها فکر میکنن بچه ضعیفه کم خون هست سریع آهن میدن. همون آهن زیاد هم مانع رشد میشه. 

ببین من اینقدر با شوهرم دعوا کردم سر غذا نخوردن بچه اینقدر از فامیل حرف شنیدم اینقدر مسافرت و مهمونی کوفتم شده. فکر کن شیک و پیک کردی تالار دعوتی تا سوار ماشین شدیم مونده بود یه ربع برسیم بالا اوورد روم با گریه اومدم خونه😞اینقدر من رو تو راه مهمونی برگردونده حالا باقیش بماند. بهتر میشه ولی خوب نه. ببین هنوز چه هنوزه یه عروسی جایی بخوام برم چون وقت نمیکنم از صبح خوب بهش برسم تا می‌رسیم تالار تهوع داره و هزار تا بلا.... یه کم اون خوب میشه یه کم تو عادت میکنی. ولی همچنان عذاب میکشی.... اصلا یادم افتاد عصبی شدم. 

ما مادرا خیلی بدبختیم

خیلی لاغره. بردم فوق تخصص رشد و غدد و تغذیه اطفال. آزمایش گرفت گفت همه چیش اوکی هست هیچ کمبودی نداره ...

سن استخوانیش 6 ماه عقب هست از سن واقعیش

باید رژیم غذایی شو رعایت کنی  لبنیات و هرچیزی که توش پروتئین گاوی داره رو بهش نده تخم‌مرغ نده& ...

یآدم نیس دارو چی میداد.امپرازول یکیش بود. تخم مرغ ک خ دوسداره.ببین پسر من رفلاکس پنهان داره.ماستو بستنی اینا رو میخوره.یهو غذا رو بالا میاره.اگ سفت باشه