خدایی کدوم خاهری هست ک بخاطر اینکه داداشش برسوندش بهش پول و کرایه بده.... واقعا حس میکنم نی نی سایت ی دنیای دیگه است. چه انتظاراتی دارین
فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
درکت میکنم چلی نمیدونمچه راهکاری بهت بدم واقعا چون خودمم موندم تو کار خودم و دنبال راهکارم تو تاپیک اخرم گفتم.... شاید باهاش صحبت کنی بگی این رفتارات قلبمومیشکونه و اون گوش بده بهت
نه عزیزم.کل روز رو براشون سرویسه.یدونه خاهر ک نداره.۸ تا خواهر داره.کل روز بیاد هرکدوم رو ببره بیاره.اونوقت من چی؟؟جدا ازهمه اینا وقتمون میره همونمییبینیم. هم اینکه کلی پول بنزین میده و کلی خرج خرابی موتور.من اوایل برام مهم نبود شوهرم چقدر بزنین میزنه وچقدر خرج موتور میکنه.ولی وقتم برامون مهم بود. ولی الان جدا از وقت خرابی موتور و بزنین برام مهم شده.ما هیچی نداریم.بقیه همه چی دارن.از رو شونه ما خودشون رو میبرن بالا.مغازه یه کمک بخوایم از ما پول میخان وگرنه انجام نمیدم. بشوهرم گفتم پس توام نبرشون. یا پول کرایه بگیر.خیلی پزو شدن