2777
2789
عنوان

شوهر بد

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 31 پست
چه رفتاری کرده مگه، خواهرش خواسته برسونش استارتر کرایه میخواسته، منم شاخ درآوردم  

نه عزیزم.من کرایه نخاستم.کل روز رو  براشون سرویسه.یدونه خاهر ک نداره.۸ تا خواهر داره.کل روز بیاد هرکدوم رو ببره بیاره.اونوقت من چی؟؟جدا ازهمه اینا وقتمون میره همونمییبینیم. هم اینکه کلی پول بنزین میده و کلی خرج خرابی موتور.من اوایل برام مهم نبود شوهرم چقدر بزنین میزنه وچقدر خرج موتور میکنه.ولی وقتم برامون مهم بود. ولی الان جدا از وقت خرابی موتور و بزنین برام مهم شده.ما هیچی نداریم.بقیه همه چی دارن.از رو شونه ما خودشون رو میبرن بالا.مغازه یه کمک بخوایم از ما پول میخان وگرنه انجام نمیدم. بشوهرم گفتم پس توام نبرشون. یا پول کرایه بگیر.خیلی پزو شدن.از رفتار خودمون دارن سواستفاده میکنن. میتونین نریم دنبالشون ک این همه موتور مون خزاب نشه.وقتمون هدر نره. می‌توانیم دوتایی بریم بیرون .باز میگیم عیب نداره موتور خراب شد حداقل باهم بودیم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باهام دعوا افتاد گفت مریص و......بازم پزوعه. زنگ میزنه موتور میخاد

۸تا خواهرن پشت دارن

نباید باهشون دربیفتی باهشون سنگین باش محل نکن اگر اونام محل نکردن عیبی نداره توکوچکتری محل نکنی بیشتر درد داره

شوهرت نقطه ضعف نداره مثلا قهر کنی طاقت نداشته باشه،رابطه بخواد نتونه قهر وایسه نقطه ضعفش چیه

چه رفتاری کرده مگه، خواهرش خواسته برسونش استارتر کرایه میخواسته، منم شاخ درآوردم 

کرایه نخواسته گفت کرایه خواهرتو بده خودشون بیان خواهرشوهرش گفته توبیا موتور روبده شوهرم ،شوهرم توروببره،خونه مادرم،بعدبیادماروببره اونجا دوباره اخرکار ماروبهمون شیوه برگردون تاپول کرایه به اسنپ نده ولی شوهراین ۴بار بره بیاد

تو دخالت نکن ولی خودتو ناراحت بگیر حرفم نزن سنگین باش،شوهرت قهر کنی سختش میشه؟

نمیشه دخالت نکنم ۸ تا خاهر ن.  صبح تا شب پی اینا ست. به من اهمیت نمیده.آنقدر با موتور میبرتشون هم خرابی و خرج موتورش زیاد میشه.هم اینکه کمتر منو وقت میکنه ببینه

کرایه نخواسته گفت کرایه خواهرتو بده خودشون بیان خواهرشوهرش گفته توبیا موتور روبده شوهرم ،شوهرم توروب ...

کلی پول بنزینش میره بخدا.اصلا به فکر برادرشون نیستن.به فکراین هستن ک از جیبشان خرج نکنن  از شونه برادرشون دارن میرن بالا.شونه برادری ک هیچی نداره. ن کار درست ن خونه ماشینی ن بچه ای.ن عروسی..ن کالا ن طلا.هیچی نداره.ولی اونا همه اینارو دارن. یبار یه کمک خواستیم آزمون پول خواستن در عوضش.درسته منم به شوهرم بگم ازش پول بگیر؟ درسته مثل خودشون رفتار کنیم.یا نریم یا پول بگیریم؟.من گفتم پول بده بیان.نگفتم نده.بخدا تو تاپیک هم منو قصاوت بد میکنن

اره

خب تغییر باید شوهرت بکنه ،خواهر شوهرو که نمیشه تغییر داد قهرنه قهر بده یعنی باهم غذا بخورین سلام کنی کنارش بخوابی همه کار بکنی ولی مثلا صورتش نگاه نکنی بدون اینکه حرف یا دعوایی کنی بعد که علتو پرسید آروم با ناز با دوقطره اشک بی صدا بگو من چ گناهی کردم عاشقت شدم اینکه دوست دارم جرمه ۸تا خواهر داری هرکس دیگه بود میترسید ازدواج کنه امامن تورو خواستم زنت شدم به امید اینکه تو حامی منی ازم مراقبت میکنی نه اینکه به خاطر احترام به بقیه داری از زندگیت مایه میذاری من راضی نیستم اگر کسی برات قدمی برمیداره توهم بهش کمک کن اما حالا که کمکی بهت نیست توهم به فکر خودت باش من تنهایی شوهرمو میبینم ناراحتم من نگرانتم غصتو میخورم که تو اینقدر آدم خوبی ای ازت سو استفاده میشه،اینجور باهش حرف بزن ببین چی میشه