2777
2789
عنوان

حالم بده خیلی بد😞😞

200 بازدید | 15 پست

از اول ساکت و کم حرف بودم حالا بدلیل تربیت اشتباه و این حرفا

ولی الان به شدت از این اخلاقم بدم میاد حالم خیلی بده کسی تحویلم نمیگیره موقع حرف زدن

هیچکی با من دوست نداره حرف بزنه حتی خونواده شوهر چون از بس کم حرفمو حرفی واسه گفتن ندارم

انگار کسی جلو دستشو گذاشته رو دهنم نتونم حرف بزنم حال روحیم خیلی خرابه 

وقتی تو جمعیم همه بلند حرف میزنن ولی من ساکت یه گوشه خیلی خیلی بابت این موضوع ناراحتم

چیکار کنم تن صدام هم آرومه واقعا کلافم از این اخلاق گندم😥😥

فکر کنم اعتماد به نفست کنه

یه چن جلسه برو پیش مشاور

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اول از همه رو اعتماد به نفست كار كن 

به دوست يا فاميل هر از گاهي پيام بده حالشون رو بپرس 

به كسايي كه باهاشون صميمي هستي زنگ بزن همينجوري دو حد يك دقيقه حرف بزن 

تـو مهموني كنار هركي نشستي يكم احوال پرسي كن باهاش يكم از مسائل روزمره حرف بزن 

چندبار جات رو تغيير بده و با چند نفر ديگه هم همينطوري صحبت كن 

اگه چند نفر دارن باهم حرف ميزنن(كه حرفشون هم خصوصي نيست)توهم برو كنارشون و در حد يه جمله تـو بحث شركت كن

مهربوني ميتونه اين دنيا رو قشنگ تر كنه🤗💖.                   بيايد هواي دل آدم ها رو داشته باشيم🤝💖
اره اعتماد به نفسم صفر فعلا پول مشاور ندارم😞

سعی کن بیشتر بری بیرون و بگردی 

قرص ویتامین دی بخور یکم از افسردگیت کم شه 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

كتاب زياد بخون هم علم و اگاهييت ميره بالا و ميتوني درموردش تـو جمع حرف بزني 

هم رو اعتماد به نفست موثره و هم روي فن بيان

ولي كتاب خوباااا نه از اين رمان هاي ابكي

مهربوني ميتونه اين دنيا رو قشنگ تر كنه🤗💖.                   بيايد هواي دل آدم ها رو داشته باشيم🤝💖
اول از همه رو اعتماد به نفست كار كن  به دوست يا فاميل هر از گاهي پيام بده حالشون رو بپرس  ...

مرسی عزیزم به خاطر راهنماییت

مثلا با یکی حرف میزنم تو جمع بعد میبینم حرف منو تحویل نمیگیرن به شدت ناراحت میشم دیگه حرف نمیزنم انگار حرفای من برا کسی ارزش نداره

واقعا اوضاع روحیم خیلی داغونه دیشب خیلی بابت این موضوع گریه کردم

مرسی عزیزم به خاطر راهنماییت مثلا با یکی حرف میزنم تو جمع بعد میبینم حرف منو تحویل نمیگیرن به شدت ن ...

مگه چي گفتي كه تحويل نگرفتن؟همه يا فقط جند نفر؟

مخاطبت رو بسنج ببين با هر كسي چه صحبتي بايد بكني

سعی کن بیشتر بری بیرون و بگردی  قرص ویتامین دی بخور یکم از افسردگیت کم شه

بیرون هم زیاد میرم خودمم حس میکنم افسردگی دارم چون اصلا خواب درست حسابی ندارم معدم داغونه استرسم زیاد 😥

بیرون هم زیاد میرم خودمم حس میکنم افسردگی دارم چون اصلا خواب درست حسابی ندارم معدم داغونه استرسم زیا ...

هر طور شده برو پیش مشاور حق میدم که پولش زیاده ولی به تفعته

مگه چي گفتي كه تحويل نگرفتن؟همه يا فقط جند نفر؟ مخاطبت رو بسنج ببين با هر كسي چه صحبتي بايد بكني

مثلا من بهشون راجب یه موضوعی حرف بزنم با بله و خیر جواب میدن تموم میشه دیگه بحث ادامه پیدا نمیکنه

دوست دارم مثل بقیه بگم و بخندم ولی نمیتونم

یعتی مشاور برم میتونم این اخلاق گندمو تغیر بدم؟ بخدا الانم دارم گریه میکنم خیلی دلم شکسته

اره عزیزم صد در صد اون درکت میکنه بهترین راهکارارو بهت میده فقط سعی کن تمام چیزارو بهش بگی 

كتاب زياد بخون هم علم و اگاهييت ميره بالا و ميتوني درموردش تـو جمع حرف بزني  هم رو اعتماد ...

مرسی عزیزم 

کتاب بخونم میتونم ینی انگار کسی نمیزاره حرف بزنم میتونم ادامه بدم ولی ذهنم درگیره همش مثلا امروز با دوستم حرف میزدم میدونستم اون یه حرف زد من باید براش توضیح میدادم ولی نتونستم گفتم اره تموم نمیدونم اصلا چ مرگمه

اره عزیزم صد در صد اون درکت میکنه بهترین راهکارارو بهت میده فقط سعی کن تمام چیزارو بهش بگی 

واقعا ممنونم ازت

این مشکلم حل بشه انگار دیگه هیچ غمی ندارم 

از همه لحاظ زندگیمو تحت تاثیر گذاشته با هیچکی نمبتونم راحت حرف بزنم

بقیه هم از این اخلاقم سو استفاده میکنن جلو جمع خردم  میکنن