2777
2789
عنوان

لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 27 پست
سی کیلو. شیش ماه.  ورزشای خوبی هستن همشون. منم همینا رو انجام دادم. شنا هم می کردم. ورزش شدیدا ...

خیلی عالیه چه اراده ای .اتفاقا منم خودم یه بار دقیق سی و پنج کیلو کم کردم ولی چون ادامه ندادم برگشت همش .این رژیمی که من میگم سالمخوری و سم زدایی هست به نظرتون خوبه؟؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

پوسستون هنوز سالمه؟؟؟سی کیلو در شیش ماه؟؟؟

سی کیلو در شیش ماه اصلا زیاد نیست. می شه هفته ای تقریبا یک کیلو. پیش هر متخصص رژیمی برین هم همینقدر کم می کنین.

پوستم کاملا صاف و سالمه. سلامتیم هم حفظ شده و حتی خیلی از مشکلاتی که قبلا داشتم بر طرف شد.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
سی کیلو در شیش ماه اصلا زیاد نیست. می شه هفته ای تقریبا یک کیلو. پیش هر متخصص رژیمی برین هم همینقدر ...

سالمخوری و سم زدایی با روزی دو ساعت ورزش خوبه ؟سی کیلو کم میکنم؟

خیلی عالیه چه اراده ای .اتفاقا منم خودم یه بار دقیق سی و پنج کیلو کم کردم ولی چون ادامه ندادم برگشت ...

بعد از یه مدتی آدم عادت می کنه. روند زندگی و خورد و خوراکش همونجوری می شه. مهم بعد از کم کردن وزنه. خودتون هم تجربه کردین و می دونین که بعدش اگه ول کنیم بر می گرده. 

سالم خوری نمی دونم دقیقا چیه. ولی می دونم رژیم نباید آدم رو خسته و زده کنه. همش گل و گیاه و سبزیجات نباشه. چربی و کربوهیدرات و پروتئین داشته باشه. من تنها چیزی که تقریبا حذف کردم قند بود. قند و شکر و شیرینیجات منظورمه. قند توی خوراکی های طبیعی رو حذف نکردم. چون اون دیگه خیلی سخت می شد.

منم تورژیمم فعلا

روزی۸تا۱۲لیوان آب میخورم،پودر تخم‌کتان هرروز یه قاشق،چای سبز هرروز یه لیوان،ایروبیک ۱۵دقیقه و ۱ساعت هم‌پیاده روی،صبحازودتر بیدارمیشم،کالری شماری میکنم،غذای چرب،سرخ کردنی،شیرینی...هم اصلا نمیخورم

دعاکنید به هدفم برسم  

مرا تاجان بُود جانان توییh♡a  من یه دختر دهه هشتادیم که کلی سختی کشیدم وهمه نوجوانیمو باگریه وسختی گذروندم توروزای سخت هیچکس کنارم نبود،من یه دخترتنهاولی قویم که تونستم ازاون روزا بگذرم والان به عشقم رسیدم و زندگی آرومی دارم خیلی ناامید شدم خیلی دلم گرفت خیلی کفر کردم ولی خداهوامو داشت،خدایا خیلی عاشقتم.عاشق کاکائو و شیرینیایی هستم که خودم درست میکنم،آشپزی خوبی دارمو همسری عاشق دسپختمه😝وزن فعلیم ۷۴توی رژیمم و هدفم رسیدن به وزن۵۶کیلوئه و فقط باکالری شماری،ورزش وغذاهای سالم دارم سعی میکنم💪عاشق شهرم همدانم❤️آهنگای شاد خیلی دوس دارم و رنگ آبیم رنگ‌موردعلاقمه،متاهل ومتعهدم
سالمخوری و سم زدایی با روزی دو ساعت ورزش خوبه ؟سی کیلو کم میکنم؟

حتما کم می کنین. شروع کنین. ببینین اصلا می شه ادامه داد یا نه. شما که قبلا کم کردین، خیلی چیزا رو می تونین تشخیص بدین. 

من روزی کمتر از یک ساعت ورزش می کردم. ولی همونم کافی بود. ورزش تاثیر خیلی خوبی می ذاره. انگیزه می ده به آدم. 

حتما کم می کنین. شروع کنین. ببینین اصلا می شه ادامه داد یا نه. شما که قبلا کم کردین، خیلی چیزا رو می ...

اره پس از فردا شروع میکنم رژیمه رو و روزی هم دوساعت ورزشه رو انجام میدم 

مطمِن باش میتونی فقط شروع کن

الان حدود دوماهی میشه که شروع کردم

ولی ترازو نداشتم که بدونم تغییری کردم یانه تازه خریدم 

مرا تاجان بُود جانان توییh♡a  من یه دختر دهه هشتادیم که کلی سختی کشیدم وهمه نوجوانیمو باگریه وسختی گذروندم توروزای سخت هیچکس کنارم نبود،من یه دخترتنهاولی قویم که تونستم ازاون روزا بگذرم والان به عشقم رسیدم و زندگی آرومی دارم خیلی ناامید شدم خیلی دلم گرفت خیلی کفر کردم ولی خداهوامو داشت،خدایا خیلی عاشقتم.عاشق کاکائو و شیرینیایی هستم که خودم درست میکنم،آشپزی خوبی دارمو همسری عاشق دسپختمه😝وزن فعلیم ۷۴توی رژیمم و هدفم رسیدن به وزن۵۶کیلوئه و فقط باکالری شماری،ورزش وغذاهای سالم دارم سعی میکنم💪عاشق شهرم همدانم❤️آهنگای شاد خیلی دوس دارم و رنگ آبیم رنگ‌موردعلاقمه،متاهل ومتعهدم