2777
2789
عنوان

لاغری

254 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها وقتتون بخیر من 90 کیلو هستم به نظرتون اگه روزی دوساعت ورزش کنم و رژیم بگیرم ماهی چقد کم میکنم؟و توچه مدت به وزن ایده ال میرسم ؟ایا کم میکنم اصلا؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو ساعت ورزش زیاده. البته نمی دونم چه جور ورزشی در نظر دارین.  با ورزش و رژیم حتما لاغر می شین. فقط باید بدونین راه طولانی ای در پیش دارین و خسته نشین. ماهی پنج کیلو کم کنین هم خیلی خوبه و هم سالم. عجله نکنین. آروم آروم پیش برین. تا عید خیلی راحت سی کیلو کم می شه.  خودم کم کردم قبلا. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

عزیزم فقط ۲۰ درصد کاهش وزن با ورزش هست بیشترش با رژیم غذایی درست هست شما البته تجربه بنده قرص ال کارنتین بخور قبل ورزش ضرر نداره سوخت ساز دو دو برابر میکنه و فقط بیشتر روی کم خوردن سالم خوردن تمرکز کن 

دو ساعت ورزش زیاده. البته نمی دونم چه جور ورزشی در نظر دارین.  با ورزش و رژیم حتما لاغر می شین. ...

یه روز ایروبیک و پیاده روی یه روز حلقه و پیاده روی منظورمه  .چقد کم کردین چه مدت ؟

نه سبوس و اینا داخلش هس

چ ربطی ب سبوس داره گلم میگم میزان کالری دریافتیت و نوع ورزشت تعیین میکنه چقدر کم کنی شما هرچی ام بخوری ولی زیاد از حد کم کنی پوستت شل میشه ماهی سه کیلو بستته همین

عزیزم فقط ۲۰ درصد کاهش وزن با ورزش هست بیشترش با رژیم غذایی درست هست شما البته تجربه بنده قرص ال کار ...

ال کارنتین تپش قلب میاره 

پیشنهاد میکنم قبل ورزش قهوه یا چایی دارچین بخوری سالم تره 

یه روز ایروبیک و پیاده روی یه روز حلقه و پیاده روی منظورمه  .چقد کم کردین چه مدت ؟

سی کیلو. شیش ماه. 

ورزشای خوبی هستن همشون. منم همینا رو انجام دادم. شنا هم می کردم. ورزش شدیدا اعتیاد آوره. وقتی شروع کنین کنار گذاشتنش سخته. 

فقط رژیمتون سخت و خسته کننده نباشه که بعد از یه مدت ازش زده نشین. من رژیم نگرفتم. کالری شماری کردم. اینجوری لازم نبود غذای خودمو تغییر بدم یا چیزی رو حذف کنم. فقط حساب می کردم. الانم که چند سال گذشته چون حساب کردن کالریا جزو عادت هام شده وزنم بر نمی گرده. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
ال کارنتین تپش قلب میاره  پیشنهاد میکنم قبل ورزش قهوه یا چایی دارچین بخوری سالم تره

بیشتر از ۱۰۰۰ نباید مصرف بشه وقتی احساس کردن باید خوردنش رو قطع کن پزشک تغذیه گفته بهم