2777
2789
عنوان

دست نوزاد

1162 بازدید | 24 پست

مامانا پسرم ۷.۵ ماهشه فقط غلت میزنه اوایل از سمت راست الان از هردو سمت قل میخوره تو خونه

سینه خیز هم با زور یه ذره خودشو میکشونه رو زمین ولی نمیشینه

موقعی که باهاش توپ بازی میکنم اکثریت با دست راست توپ رو قل میده و از دست چپش خیلییی کم استفاده میکنه ولی مثلا جغجغه رو بدم با دو تا دستاش میگیره.میخواستم ببینم بچه های شمام اینطوری بودن موقع توپ بازی طبیعیه فقط از یکی از دستاش استفاده میکنه کلا سمت چپ بدنش انگار ضعیفتره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لابد دست راستیه خواهرزاده ی منم بیشتر از دست راستش استفاده می کنه.

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
نه عزیزم تصور شما اشتباه هست و الکی حساسی بچه در بدو تولد معاینه ی تخصصی میشه اگر چیزی که میگی درست ...

آخه تو نت نوشته اگه یه سمت بدن صعیف باشه نشانه فلج مغزیه بخدا دیونه میشم

لابد دست راستیه خواهرزاده ی منم بیشتر از دست راستش استفاده می کنه.

تو نوزادی هم اینطوری بود؟

آخه تو نت نوشته زیر یکسال باید از هر دو سمت بدن استفاده شه وگرنه مشکلی هست😢

آخه تو نت نوشته اگه یه سمت بدن صعیف باشه نشانه فلج مغزیه بخدا دیونه میشم

عزیزم فلج مغزی خدایی نکرده باشه که اصلا تحرک آنچنانی نداره شما خودت که آدم بزرگ هستی میتونی با هر دو دستت چیزی بنویسی؟

طبیعت مغز فعالیت یک نیم کره بیشتر از طرف دیگه هست اصلا نگران نباش در بدترین حالت بچه رو به متخصص اطفال نشون بده ولی بازم میگم الکی حساسی

بله. این یه چیز کاملاً طبیعیه. اگر از هر دو دست بخواد استفاده کنه میشه نابغه

تو رو خدا ببخشید زیاد سوال میکنم.تو نوزادی هم اینطوری بود؟ مثلا به یه سمت بیشتر غلت بزنه؟بچه من تا دو ماه فقط به راست علت میزد الان تازه به چپ غلت میزنه ولی خیلی راحت غلت میزنه و سختش نیست

شما توی نت علائم سرماخوردگی رو بزن ، میگه رو به قبله دراز بکش وقت مُردنه. ول کن اینترنتو

آره بخدا.این اینترنت زندگیمو بهم ریخته هر سری میگم دیگه سرچ نکنم ولی نمیتونم😢

تو نوزادی هم اینطوری بود؟ آخه تو نت نوشته زیر یکسال باید از هر دو سمت بدن استفاده شه وگرنه مشکلی هس ...

آره تازه یکسالش شده از هر دو دستش استفاده میگنه ولی دست راست بیشتر به قول شما به دست راست بیشتر غلت میزد  

اینترنت حرف مفت زیاد می زنه 

شما بچه تو میبری چکاپ اگر مشکلی باشه بهت میگن دیگه 

حالا برای اینکه خبالتو راحت کنی ببرش دکتر اطفال 

ولی به نظر من که الکی حساس شدی 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
عزیزم فلج مغزی خدایی نکرده باشه که اصلا تحرک آنچنانی نداره شما خودت که آدم بزرگ هستی میتونی با هر دو ...

درسته بزرگا هم با یه طرف راحتترن.آخه موقع توپ بازی فقط از یه دست کار میکشه نگرانم کرد یا من زیادی حساس شدم

تو رو خدا ببخشید زیاد سوال میکنم.تو نوزادی هم اینطوری بود؟ مثلا به یه سمت بیشتر غلت بزنه؟بچه من تا د ...

بله عزیزم

دختر خوب... شما الآن خودتو در نظر بگیر... هر دو تا دستت به یه اندازه قدرت داره؟ مثلاً بخوای نشونه بگیری و توپُ پرت کنی، با هر دو تا دستت خیلی راحت انجام میدی یا بیشتر میدی به دست راستت (اگر راست دست هستی) ، یا وقتی میخوای چیزی بنویسی، با هر دو دستت راحت می‌نویسی؟ فکر کن بخوای یه توپ شوت کنی، با هر دو تا پا راحت شوت میکنی و مشکلی نداری؟ یا برای اینکه دقت و تمرکز بیشتری داشته باشی با پای راست این کارُ میکنی؟ خیلی مثال‌های دیگه هم میتونم برات بزنم. قطعاً شما هم از یه دستت بیشتر استفاده میکنی... حالا سوال اصلی، الآن نصف بدن شما دچار فلجه؟ جواب قطعی نه هست. پس بریز دور هر چی توی نت خوندی.