2777
2789
عنوان

دست نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1162 بازدید | 24 پست
بله عزیزم دختر خوب... شما الآن خودتو در نظر بگیر... هر دو تا دستت به یه اندازه قدرت داره؟ مثلاً بخو ...

درست میگی عزیزم. تو روز بیشتر از یه سمت بدنمون کار میکشیم.

خیلی حساس شدم این حساسیتمم داره همه رو اذیت میکنه هر روز یه فکر جدید برای خودم درست میکنم به نظرتون چیکار کنم حالم بهتر شه خیلی روحیه بهم ریخته از وقتی بچه م بدنیا اومده😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درست میگی عزیزم. تو روز بیشتر از یه سمت بدنمون کار میکشیم. خیلی حساس شدم این حساسیتمم داره همه رو ا ...

به جای اینکه بشینی فکر کنی و بیماری‌های جدید به اون طفل معصوم نسبت بدی، به این فکر کن که چطوری میتونی آینده‌ی بهتری براش درست کنی. استعدادهاشو کشف کنی، روی هوش و توانایی‌هاش کار کن. هر روز باهاش بازی کن، براش قصه بگو، ببرش پارک... خودت بشین در مورد بچه‌ها مطالعه کن تا بدونی که هر بچه‌ای توی هر سنی چه شرایطی داره و شما چطور باید باهاش برخورد کنی. این کارها رو نمیکنی و نمیدونمی وقتتو چطور بگذرونی، فکر و خیال بیخود میکنی.

به جای اینکه بشینی فکر کنی و بیماری‌های جدید به اون طفل معصوم نسبت بدی، به این فکر کن که چطوری میتون ...

اوهوم.باید رو خودم کار کنم. بچه مم منو غصه دار ببینه روش تاثیر میذاره☹

سلام عزیززم من فقط بخاطر شما ثبت نام کردم حتما دکتر ببر اگه فقط دستش باشه فلج ارب هست ک با کار درمانی درست میشه اما ممکنه وقتی راه بره پاهاشم ضعف داشته باشه ک اون دیگه فلج ارب نیست ضعفه عضلانیه ک اونم خوب میشه کاری ک من کردم شما نکنید منم حرف همه رو گوش کردم کفتن بچه هستش و خودش لازمش بشه استفاده میکنه من دیر اقدام کردم اما باز کار در مانم گفت خوبه  از دکتر بردن نترس حتی مغز و اعصاب من بردم حتی ازمایش و ام ار ای دادم عوضش راحته خیالت

و اینکه پسر منم سمت چپش ضعیفتر از راست بود تاپیک شما رو خوندم گفتم حتما زودتر برید هم دکتر هم کار درمانی چون کار درمانش ب من گفت کاش ۱ سالش بود میاوردی چون اون زمان بچه مقاومت نمیکنه و سریع تر خوب میشه الان خدا رو شکر پسرم بهتر هستش

و اینکه پسر منم سمت چپش ضعیفتر از راست بود تاپیک شما رو خوندم گفتم حتما زودتر برید هم دکتر هم کار در ...

سلام عزیزه دلم.ممنون از اینکه پیام گذاشتی برام مهربون.خداروشکر پسرم الان ۱۳ ماهشه و از هر دو تا دستش کاملا کار میکشه و دیگه احساس ضعف تو دست چپش نمیکنم و خداروشکر یکسالگیش هم‌راه افتاد.مرسی گلم از اینکه خواستی آگاهم کنی❤❤❤

و اینکه پسر منم سمت چپش ضعیفتر از راست بود تاپیک شما رو خوندم گفتم حتما زودتر برید هم دکتر هم کار در ...

خداروشکر که پسرتون هم بهتر شده.خدا برات نگه داره گل پسرتو🙏❤