2777
2789

جای من بودی چیکار میکردی اسی

بازم شما میگی نداری طلا

منه بدبخت داشتم ولی الان دیگه ندارم،این خیلی سخته 

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جای من بودی چیکار میکردی اسی بازم شما میگی نداری طلا منه بدبخت داشتم ولی الان دیگه ندارم،این خیلی ...

منم داشتم کم بود فروختم مخصوصا النگو انقد دوسش داشتم سر چیزای بیخودی فروختم

بیکاری که ناراحت بشی.به این فکر کن که هرچقدرم داشته باشی بعد از مرگ معلوم نیست به کی میرسه و دیگه ما ...

مادرشوهرم چقد طلا داشت همشو فروخت گذاشت بانک اون موقع که طلا ۴۰۰ بود گرمی همه بهش میگفتن انقد طلا داری یکیشو بفروش واسه عروست طلا بخر آخر ارزون فروخت اگه الان نگه داشته بود ۱۰۰ میلیون میرفت

منم داشتم کم بود فروختم مخصوصا النگو انقد دوسش داشتم سر چیزای بیخودی فروختم

خدا بزرگه ان شا الله به وقتش بازم میخری

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
مادرشوهرم چقد طلا داشت همشو فروخت گذاشت بانک اون موقع که طلا ۴۰۰ بود گرمی همه بهش میگفتن انقد طلا دا ...

اون موقع چقدر شد پولش؟چه کار اشتباهی کرده،به سودش نیاز داشت؟

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
اون موقع چقدر شد پولش؟چه کار اشتباهی کرده،به سودش نیاز داشت؟

یادم‌نمیاد فک کنم ۱۵ تومن یا ۲۰ نه نیاز نداشت چون واسه من که عروسش بودم طلا نخرید همه بهش میگفتن از طلاهات بفروش واسه عروست طلا بخر همه میگفتن مادرشوهر اون همه طلا داره ولی عروسش هیچی آخر سر رفت فروخت گفت میخوام پول پیش خونه کنم ولی دروغ میگفت چون اون کسایی که چند سال باهاش دوست بودن می‌دونستن چقد پول داره همه رو قایم کرده

مادرشوهرم چقد طلا داشت همشو فروخت گذاشت بانک اون موقع که طلا ۴۰۰ بود گرمی همه بهش میگفتن انقد طلا دا ...

طلاي خودش بوده عزيزم 

شما بايد همسرتون بخره براتون

خداي مهربونم شكر🌹دوستت دارم خدا جونم
شوهرم دستش خالی بود خودش موقع خواستگاری گفته بود من طلاهاشو میخرم ولی بعدش که خرش از پل گذشت یادش رف ...

بخدا تنت سلامت رو اگه درکش کنی افسوس طلا نمی‌خوری شکر خداتو کن هیچی تو این دنیا مال کسی نیست همش امانته

آنجا که راه نیست...خدا راه میگشاید،،
شوهرم دستش خالی بود خودش موقع خواستگاری گفته بود من طلاهاشو میخرم ولی بعدش که خرش از پل گذشت یادش رف ...

اگر قول دادن وظيفه اش بوده پس

خداي مهربونم شكر🌹دوستت دارم خدا جونم