2777
2789
عنوان

ایا شوهر شما هم همینطوره؟

313 بازدید | 30 پست

میخواد ۱۲ میلیون پول بی زبون رو بده پی اس فور بخره

( یه دستگاه که باهاش بازی میکنن)🤦🏻

میگه خیلی وقت چیزی برای خودم نخریدم 🤦🏻

در حالی که اوضاع مالی ما خیلی متوسط خیلی وقت یه مسافرت نرفتیم

بهش میگم باورم نمیشه یه مرد سی و خرده ای سال که بابای یه بچه هست به فکر این چیزا باش میگه مردم با زنهاشون میشینن بازی میکنن 🤦🏻🤦🏻🤦🏻

شوهرمنم همینه🤣

منتها اون لپ تاپ نمیدونم چی چی هم میخواد 

وقتی توی یه تاپیک پست میذارم و دلیل ومدرک از قرآن میارم و تومیگی خرافاته و قبول ندارم و....اونوقته که دیگه جوابتونمیدم؛چون کسی که خدارو قبول داره ولی قرآنو نه،احمقه ...و تو منطق من بحث کردن باآدم احمق،توهین به خودمه! حالا تو فکرکن من کم آوردم،اوکی.... اینجوری خوش باش😉

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی باحاله که

با دلش راه بیا خودتم سرگرم میشی قضیه مسافرت هم با سیاست بهش بگو مطمئنم باش تو ذهنش میمونه

ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو.وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ! 😂😂😂😂این تنها جوکی بود که خیلی باهاش خندیدم گفتم شمام در جریان باشین😐😂

دقیقا همین طوره سی و هشت نه سال سن پول میده به همین آشغالا با همین استدلال که چیزی برای خودم نخریدم 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

ای وای خیلی گرونه ولی باحاله که من باشم باهاش بازی میکنم به نظرم دلخوشیه بذار بخره نزن تو ذوقش 

بگو حالا ی چیز ارزون تر بگیریم 

🧨✨  خدایا شادی را به دلهای مردم کشورم عطا کن                      اللهم عجل لولیک فرج 🤲به حق زینب کبری س  میشه ،مطمئن ام تلاش ها و زحماتم نتیجه میده 🤲🌹😍 راستی قول میدم یک روز  تاپیک بزنم (من، بالاخره بعد از سه سال تونستم ) نی نی سایت ی تاپیک اینجوری به من بدهکاره😁🧡

اینطوری نیست ولی دوست دارم باشه. دلم میخواد بیشتر به خودش اهمیت بده.

در بدترین ما آنقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب‌جویی کند.