2777
2789
عنوان

ایا شوهر شما هم همینطوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 30 پست

اتفاقا بیشتر باباها بازی میکنن ،،،شوهر منم خیلی دوست داره ولی هنوز منو راضی نکرده ،،،

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بودم چیزی نمیگفتم الان خیلیا تو خونشون دستگاه بازی دارن حداقل بعد اینهمه زحمت و کار کردن یه چیز و ...

این چه حرفیه؟ نون و مواد غذایی و کرایه خونه مگه فقط برای زن و بچس مگه خودش استفاده نمیکنه؟؟؟؟

توروخدا اینطور نگید از فردا مردا چاقو زیر گلومون میزارن همینطورن طلبکار هستن

داداش من گیم نت داره بعضی مشتریهاشو میبینم هنگ میکنم یکیشون قاضیه😑 کارمندن و... بعد میان میشینن جمع ...

خوبه دیگه 😁 منم ول کنی بازی میکنم

🧨✨  خدایا شادی را به دلهای مردم کشورم عطا کن                      اللهم عجل لولیک فرج 🤲به حق زینب کبری س  میشه ،مطمئن ام تلاش ها و زحماتم نتیجه میده 🤲🌹😍 راستی قول میدم یک روز  تاپیک بزنم (من، بالاخره بعد از سه سال تونستم ) نی نی سایت ی تاپیک اینجوری به من بدهکاره😁🧡
بنظر منم که کم عقلی 

انگار تو دوران نوجونیشون گیر کردن وگرنه قاعدتا باید تفریحاتشون بعد متاهلی فرق میکرد 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
این چه حرفیه؟ نون و مواد غذایی و کرایه خونه مگه فقط برای زن و بچس مگه خودش استفاده نمیکنه؟؟؟؟ توروخ ...

چرا انقد باید در مقابل این چیزا جبهه بگیریم  خب توی سی سالگی دلش میخواد واسه خودش دستگاه بازی بگیره چ اشکالی داره مگه زحمت نمیکشه واقعا حقش نیست همچین چیزی واسه خودش بخواد من راجب مواد غذایی و....حرف نزدم کسی ک زن میگیره وظیفشه رفاه فراهم کنه چ خودش باشه و استفاده کنه چ نباشه و استفادشو نبره

منم تصورم همینه اما انگار اشتباه میکردم اینا بزرگ نشدن 

اره واقعا به نظرم بی خیال باش اینا که کاراشون بی عقلیه واقعا فقط مارو پیر میکنن من خودمم پریروز سر موضوعی مشابه اینقد از دس شوهرم حرص خوردم قشنک نصف موهای شقیقه ام سفید شد دیگه بی خیالی طی میکنم 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

همه مث شوهر شما نیستن اما بازم هست اینجور مردایی..یکیش داداشم.. شما کلا مقایسه اش نکن با هیشکی.. قطعا ایشونم خوبیایی داره که شوهرای بقیه ندارن

خداوند صبوری های تو را از یاد نمی برد ،همه ی آن هارا جمع میکند تا یک روز در اوج ناباوری برایت معجزه کند برای جبران تمامِ صبوری هایت...🕊💖 

همه مث شوهر شما نیستن اما بازم هست اینجور مردایی..یکیش داداشم.. شما کلا مقایسه اش نکن با هیشکی.. قطع ...

حالا خریدن دستگاه و پولی که بیخود داره حروم میشه کاری ندارم 

دارم فکر میکنم مردی که عقلش این باشه چطور من توقعات بیجا از این زندگی دارم انتظار پیشرفت دارم انتظار فلان محبت و سیاست رو ازش دارم