سلام میشه بگین حقوق و بازارکارش و شیفتاش چه طوره . و اینکه به نظرتون این بهتره یا فرهنگیان من با رتبم مشاورم گفته اینو میتونم بیارم ولی اصلا دوسش ندارم میشه بگین چه طوریه چون هیچ اطلاعی تدارم تزش
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
۲۸۰۰۰منطقه دو اعصابم خیلی خورده نشستم دارم گریه میکنم اخه من واسه امسال کلی زحمت کشیدم که یه چی خوب قبول شم بعد از اعلام نتایج تو سایتا میزدم میگفتن میتونم اتاق عمل یا هوشبری سمنان بیارم الان یه مشاوره میگه نمیشه ای خدا این چه وضایتیه اخه
نه ندارم به هیچ کدوم علاقه ندارم به اتاق عمل و پرستاری علاقه دارم که نمیارم اونارو
به نظرم اون رشته هایی که مورد علاقه ات هست رو هم بزن شاید قبول شدی
میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ. ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده