2777
2789
عنوان

دانشجوی فوریت پزشکی خانم

| مشاهده متن کامل بحث + 5337 بازدید | 29 پست
خداکنه دعاکنین قبول شم  

ان شاالله به خواسته ات برسی عزیزم ،

التماس دعا

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

من خیلی اطلاعات دقیق ندارم راجب انتخاب رشته امسال

اما اگر فوریت کاردانی هست، میتونی اینو بخونی بعد با توجه به اینکه دروسشون با پرستاری اینا تقریبا یکیه، میتونی برای لیسانس پرستاری شرکت کنی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام استاتر تونستین مشغول به کار بشین تو اورژانس ؟

من دادم دوره ۳ماه فوریت میبینم میشه تو اورژانس مشغول به کار شد

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
سلام استاتر تونستین مشغول به کار بشین تو اورژانس ؟ من دادم دوره ۳ماه فوریت میبینم میشه تو اورژانس م ...

سلام 

میدونید مدت زمان تحصیلش چقدر هست و طرح داره یانه و برای تازه کار حقوق چقدر هست؟ 

بعد رسمی یعنی چی

سلام  میدونید مدت زمان تحصیلش چقدر هست و طرح داره یانه و برای تازه کار حقوق چقدر هست؟  ب ...

سلام من تو امبولانس خصوصی کار میکنم درصدی حقوق میدن

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
سلام من تو امبولانس خصوصی کار میکنم درصدی حقوق میدن

سلام عزیزم از طریق کنکور قبول شدید

میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین

2790
2778
2791
2779
2792