2789
عنوان

کنکور

90 بازدید | 9 پست

سلام.

من تایپ میکنم یه خورده طولانیه لطفا کمکم کنین و تجربتون رو بهم بگین.

امروز یهو دلم خواست درسم رو بخونم و ادامه بدم 

من دومم رو تجربی خوندم سوم تغییر رشته دادم اومدم انسانی دیپلم انسانی گرفتم.ولی 17سالگی عروسی کردم کنکور دادم بدون تست و درس خوندن تربیت معلم علوم قرآنی قم قبول شدم ولی چون تازه عروس بودم نرفتم.رفتم شهر خودمون دانشگاه آزاد حسابداری خوندم ،ترم2بودم که باردار شدم و ادامه ندادم

بعد دودلم برای اینکه بچه دوم بیارم یا نه

ولی امروز تصمیم گرفتم امسال درس بخونم،تلاش کنم،تست بزنم کنکور بدم فقطم برای تربیت معلم دولتی ان شاالله ادامه بدم 

بنظرتون بخونم برای کنکور سال بعد یا اقدام کنم برای بچه دوم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید ترمیم معدل انجام بدید اگر معدل خوبی نداشتید چون تاثیر ۴۰ مستقیم داره در رتبه 

و دروس تخصصی رو برای کنکور آماده بشید 

خودتون باید بسنجید که تواناییشو دارید یا نه ...

این موضوع ام هست سال به سال سخت تر میشه و رقابت سنگین تر 

رشته ام پرستاری و روحیه ام به شدت حساس مجبور بودم بخاطر آینده کاری و زندگی برم  🥲💔 دعا کنید کنکور امسال داروسازی بیارم عاشقشم 🥺 به بچه هاتون نگید بیان تجربی بزارید آزادانه زندگی کنند حتی اگر میتونید از این رشته دورشون کنید ، پنج سال دبیرستان و کنکور نابودم کرده و استرس باعث شد قلب ام مشکل پیدا کنه و پریودی تا منظم و حمله عصبی گاهی رخ میده برام. برام یه صلوات بفرست گل ♥️
و اینکه بهتره کجا تست بزنم؟ و مشاوره تحصیلی برم یا نه؟ کلن چیکار کنم ؟ متولد سال76هستم،چون چند سا ...

مشاور خوبه بگیرید کمکتون می‌کنه چون چند سال دور بودید 

کنکور دی و تیر قراره برگزار بشه بنظرم چون دور از درس بودید تیر شرکت کنید 

رشته ام پرستاری و روحیه ام به شدت حساس مجبور بودم بخاطر آینده کاری و زندگی برم  🥲💔 دعا کنید کنکور امسال داروسازی بیارم عاشقشم 🥺 به بچه هاتون نگید بیان تجربی بزارید آزادانه زندگی کنند حتی اگر میتونید از این رشته دورشون کنید ، پنج سال دبیرستان و کنکور نابودم کرده و استرس باعث شد قلب ام مشکل پیدا کنه و پریودی تا منظم و حمله عصبی گاهی رخ میده برام. برام یه صلوات بفرست گل ♥️

ولی اگر میدونید وضع مالی تون خوبه و شوهرتون بچه دوست داره برید کارهای هنری یاد بگیرید استخر برید ، ورزش کنید و بچه دومم بیارید ، چیه کنکور ؟ همه اش استرس و نگرانی ؛)