من تایپ میکنم یه خورده طولانیه لطفا کمکم کنین و تجربتون رو بهم بگین.
امروز یهو دلم خواست درسم رو بخونم و ادامه بدم
من دومم رو تجربی خوندم سوم تغییر رشته دادم اومدم انسانی دیپلم انسانی گرفتم.ولی 17سالگی عروسی کردم کنکور دادم بدون تست و درس خوندن تربیت معلم علوم قرآنی قم قبول شدم ولی چون تازه عروس بودم نرفتم.رفتم شهر خودمون دانشگاه آزاد حسابداری خوندم ،ترم2بودم که باردار شدم و ادامه ندادم
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
باید ترمیم معدل انجام بدید اگر معدل خوبی نداشتید چون تاثیر ۴۰ مستقیم داره در رتبه
و دروس تخصصی رو برای کنکور آماده بشید
خودتون باید بسنجید که تواناییشو دارید یا نه ...
این موضوع ام هست سال به سال سخت تر میشه و رقابت سنگین تر
رشته ام پرستاری و روحیه ام به شدت حساس مجبور بودم بخاطر آینده کاری و زندگی برم 🥲💔 دعا کنید کنکور امسال داروسازی بیارم عاشقشم 🥺 به بچه هاتون نگید بیان تجربی بزارید آزادانه زندگی کنند حتی اگر میتونید از این رشته دورشون کنید ، پنج سال دبیرستان و کنکور نابودم کرده و استرس باعث شد قلب ام مشکل پیدا کنه و پریودی تا منظم و حمله عصبی گاهی رخ میده برام. برام یه صلوات بفرست گل ♥️
و اینکه بهتره کجا تست بزنم؟ و مشاوره تحصیلی برم یا نه؟ کلن چیکار کنم ؟ متولد سال76هستم،چون چند سا ...
مشاور خوبه بگیرید کمکتون میکنه چون چند سال دور بودید
کنکور دی و تیر قراره برگزار بشه بنظرم چون دور از درس بودید تیر شرکت کنید
رشته ام پرستاری و روحیه ام به شدت حساس مجبور بودم بخاطر آینده کاری و زندگی برم 🥲💔 دعا کنید کنکور امسال داروسازی بیارم عاشقشم 🥺 به بچه هاتون نگید بیان تجربی بزارید آزادانه زندگی کنند حتی اگر میتونید از این رشته دورشون کنید ، پنج سال دبیرستان و کنکور نابودم کرده و استرس باعث شد قلب ام مشکل پیدا کنه و پریودی تا منظم و حمله عصبی گاهی رخ میده برام. برام یه صلوات بفرست گل ♥️
ولی اگر میدونید وضع مالی تون خوبه و شوهرتون بچه دوست داره برید کارهای هنری یاد بگیرید استخر برید ، ورزش کنید و بچه دومم بیارید ، چیه کنکور ؟ همه اش استرس و نگرانی ؛)