2777
2789

تمام معلما از حقوقشون ناراضین

حالا درست یا غلط رو کار نداریم

ولی واقعا تو این زمونه بحاطر 4 تومن حقوق دانشجویی بعدش حقوق معلمی مگه اینقدر ارزش داره که الان ملت صف میبندن

شاید تفکر من فرق میکنه ولی بنطرم معلمی اونقدر تو جامعه ما ارج و قربم نداره که توجیه کنه

بنطرم فقط توجیهش تنبلیه

گارد نگیرید نطرمو گفتم

خودم رتبم 1000 شد و مهندسم زمان ما هیچکس نمیرف فرهنگیان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط چون توی دوره ی دانشجویی حقوق داره آدما چیزایی که زود بازده هستن دوست دارن 

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق

خیلیا به تدریس علاقه دارن 

بحث تنبلی ام نیست تو این وضعیت تنها چیزی ک کارت تامین هست و حقوق هم داری همینه هرچند کم 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

استارتر نظرت راجب رشته حقوق؟

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق

حالا شما رو نمیدونم شاغلی یا نه ولی خوب شغل مطمئنیه تعطیلاتشون عالیه حقوقم که دارن حالا من خیلی سال پیش کنکور دادم اصلا تو خط فرهنگیان نبودم الان میبینم چه خوبه که تو خطن مخصوصا برای خانوما شغل خوبیه

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
فقط چون توی دوره ی دانشجویی حقوق داره آدما چیزایی که زود بازده هستن دوست دارن 

یجور خیانته به خودشون

کاش بدونن پس فردا میان تو جامعه با حقوقای کم چه حسی پیدا میکنن

یجور خیانته به خودشون کاش بدونن پس فردا میان تو جامعه با حقوقای کم چه حسی پیدا میکنن

آدمای معمولی ریسک نمیکنن