2777
2789
عنوان

زرشک پلو نذری...

234 بازدید | 6 پست

میخوام ان شاءالله سوم اقا زرشک پلو بپزم بدن همسایهامون شش واحدیم چجوری بپزم خوشمزه بشه تو نت دستور زیاده خودمم بلدم ولی میخوام اگه فوت وفن داره بگین تا خوشمزه بشه ممنونم🤍💜💙

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       
عزیزم بنظرم همونجور خودت بلدی بپزش اینجوری گیج میشی همون چیزی ک خودتم میپختی یادت میره

اره اینم هست 😅

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من مرغ نمک میزنم بعد خوب خوب سرخ میکنم

پیاز رنده میکنم زردچوبه و فلفل سیاه میرنم بعدش رب تفت ک خورد اب میریزم ابلیمو یا اب نارنج میریزم بعد میریزم رو مرغ میذارم بپزه اخر سر ک پخت زعفرون میریزم

فلفل دلمه نمیزنم بوشو دوست ندارم

اما اگ فلفل سبز تند داشته باشم یدونه داخلش میندازم

دوتا هویجم ریز میکنم داخلش

من شب اول محرم درست کردم چون نذری بود ی چوب دارچینم تو خورشت انداختم 

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
من مرغ نمک میزنم بعد خوب خوب سرخ میکنم پیاز رنده میکنم زردچوبه و فلفل سیاه میرنم بعدش رب تفت ک خورد ...

ممنونم 💜