mbynarhy مدیر استارتر عضویت: 1400/06/14 تعداد پست: 803 عنوان اقا یه دانشجو که خوابگاه داره بیاد 167 بازدید | 4 پست در باره خوابگاه خودگردانیه سوال اینکه تو همه ی شهر ها ضرفیت داره ؟ اخه بعضی خوابگاه های روزانه فقط نصف دوره تحصیل رو جا میدن مثلا من خودم برای سمنان میخوام دو اینکه هزینش چه قدره سه اینکه دانشگاه ازاد ها هم مستونن ازین خوابگاه ها استفاده کنن؟ 1401/05/16 | 15:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فدک313 عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 24450 همه میتونن استفاده کننهزینش بالااابستگی داره اون شهر اصلا خوابگاه داشته باشه یا نهبسنج ک هزینه رفت امدتم هس...گاهی معقوله خونه دانشجویی بگیری بجای خوابگاه خودگردان خیلی دور مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
mbynarhy مدیر استارتر عضویت: 1400/06/14 تعداد پست: 803 همه میتونن استفاده کنن هزینش بالااا بستگی داره اون شهر اصلا خوابگاه داشته باشه یا نه بسنج ک هزینه ... از کجا بفهمم ککه شهره داره یا نه من برای سمنان میخوام . میتونین بگین هزینش حدودا چه قدره ?
فدک313 عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 24450 از کجا بفهمم ککه شهره داره یا نه من برای سمنان میخوام . میتونین بگین هزینش حدودا چه قدره ? من سال ۹۰ ی ترم رفتم ۱۲۰ هزار بود ...دیگ تورمو حساب کن خودتزنگ بزن دانشگاه یا تو دیوار اون شهر اگهی بزن مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
mbynarhy مدیر استارتر عضویت: 1400/06/14 تعداد پست: 803 من سال ۹۰ ی ترم رفتم ۱۲۰ هزار بود ...دیگ تورمو حساب کن خودت زنگ بزن دانشگاه یا تو دیوار اون شهر اگه ... اهان ممنونم