تاپیک زدم مسافر دارم و نگرانشم الان اومده و دستش شکسته بوده که جواب نداده خیلیم خسته بود تا رسید خوابش برد الان آنقدر بد خوابه مدام میچرخه روی دستش ، دستش داخل گچه ولی بد میچرخه و مدام ناله می کنه منم خوابم میاد و استرس دارم چیکار کنم 😔
برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰
همسرم قرار بود بیاد و نیومده بود و گوشیم جواب نمیداد نگران بودم الان اومده دستش شکسته و نگفته بود بهم تا برسه 😔 از خستگی خوابش برد ولی مدام میچرخه و ناله می کنه از بس بدخوابه می ترسم دستش مشکلی پیش بیاد براش خودمم خوابم میاد از استرس نمی تونم بخوابم ، هی دستش و میگیرم اینور اونور میشه روی بالشت تنظیم می کنم که تکون شدید بهش نده
برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰
بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱
بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱