2789
عنوان

همسرم🥺😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1808 بازدید | 36 پست
خدانکنه عزیزم الان استراحت کن فردا بتونی پاشی بهش برسی حسابی تا زود خوب شه ایشالا

چشم گلم مرسی ممنونم که وقت گذاشتی میبوسمت شبت بخیر

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ایشالا جوجو تون زود خوب میشع

🤍تو بهار ۱۴۰۱ هستیم🌱 .زندگی داره بهم سخت میگذره🥲 به اُمید روزی که برم خونه خودم .... 🥺 من به اُمید اون روز دارم این روزای سخت و میگذرونم❤️‍🩹 برای خونه دار شدنم و یه زندگی راحت لطفا صلوات بفرستید😘

ببخشید هواپیما چقدر امکان داره سقوط کنه 

من همیشه تا می‌شینم تو هواپیما میگم الان موتورش آتیش میگیره 

الان بالش می‌شکنه 

کلا میترسم هواپیما اون بالا خاموش بشه 

یا بنزینش تموم بشه 

یا چرخش باز نشه و...

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

کدوم دستشه؟؟

شوهر لوس منم پارسال محرم دستش شکست دهنمو سرویس کرد 😂 می‌خوابید به قول تو یهو می‌چرخید میوفتاد رو دستش ناله کنان بیدار می‌شد...

دیگه من یه بالشت میزاشتم زیر دستش خودمم می‌خوابیدم سمتی ک دستش سالم بود پامم مینداخم روش نمیزاشتم بچرخه...

کدوم دستشه؟؟ شوهر لوس منم پارسال محرم دستش شکست دهنمو سرویس کرد 😂 می‌خوابید به قول تو یهو می‌چرخید ...

دقیقا الان طی یه مهندسی عالی همینکار کردم🤣🤣🤣 قربون جیگرش بشم اونم لوس نباشه من لوسش می کنم ، آنقدر دوسش دارم خدا میدونه

ببخشید هواپیما چقدر امکان داره سقوط کنه  من همیشه تا می‌شینم تو هواپیما میگم الان موتورش آت ...

عزیزم به این راحتی سقوط نمی کنه که😂😂😂

اتفاقی نمیفته نگران نباش ...

بنزینشم پره تموم نمیشه🤣🤣🤣 نترس عزیزم سعی کن هروقت سوار میشی ریلکس باشی و چشم بند همراهت باشه تو مسیر تا رسیدن به مقصد بخوابی 

نگران نباش عزیزم خوب میشه ببخشید امروز گفتین بیا تاپیکم ندیده بودم الان اومدم چک‌کردم دیدم پیام گداش ...

فداتشم عزیزم 

کدوم دستشه؟؟ شوهر لوس منم پارسال محرم دستش شکست دهنمو سرویس کرد 😂 می‌خوابید به قول تو یهو می‌چرخید ...

دست چپشه🥺 دست چپی هم هست آنقدر ک من اینو لوس می کنم و باهاش بچگونه حرف می زنم نقل زبون مجالسم🤣

چیکار کنم همسنیم و لوس منه

عزیزم به این راحتی سقوط نمی کنه که😂😂😂 اتفاقی نمیفته نگران نباش ... بنزینشم پره تموم نمیشه🤣🤣🤣 ...

می‌دونی هم لذت میبرم از بیرون نگاه میکنم 

وهم میترسم 

دوتا حس با هم 

یعنی کوچیک ترین تکونی ک بخوره میگم حتما یه چیزیش خراب شد 

الان کم کم سقوط میکنیم 

بیشتر مسیرهای آبی رو میترسم که بیوفتبم تو دریا 

با اینکه خیلی هم با هواپیما سفر کردم اما میترسم 

همش حس میکنم الان یا منفجر میشه یا یکی از موتورهاش میسوزه 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
می‌دونی هم لذت میبرم از بیرون نگاه میکنم  وهم میترسم  دوتا حس با هم  یعنی کوچیک تر ...

از پرواز لذت ببر هیچ ترسی نداره مطمئن باش گلم ...

اون تکون ها هم که میگی به خاطر چاله ها و دست انداز های هوایی ربطی به هواپيما نداره هواپيما رو حالت اتوپایلت بهترین شرایط و داره چه برسه به اینکه وقتی تو کنترل خلبانه باشه نگران نباش و با آرامش سفر کن☺️

دقیقا الان طی یه مهندسی عالی همینکار کردم🤣🤣🤣 قربون جیگرش بشم اونم لوس نباشه من لوسش می کنم ، آنقد ...

عالیه خیلی حال میده...😂😂

من پارسال نامزد بودم کلا اومد خونه ما موند میبردمش حموم میشستمش به وضعیی بود حالا شماام دیگه کارت دراومده😬شوهر من نتونس تحمل کنه  ۱۰روزه خودش تو خونه بازش کرد می‌گفت نفسم میگیره... دیگه نرفت عکس اینا بندازه🤷🏻‍♀️

عزیزم انشالا ک سالها سالمو سلامت کنار هم خوش بخت باشیدو بمونید♥️😘