2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐خدا بدهههه برکت خوااااهر بگووو پس گیره من نمیاد همرو شما میگیری😪 نوش جان 🥲

نه عزیزم ما نفری یدونه میگیریم از دو جا.. بعدشم من شهر ری هستم میدون شابدالعظیم .. نخندون منو عزیزممممم ❤❤❤❤❤

حیف تهران نیسم وگرنه واست میوردم

بابام آشپز هیئته 🥺 دعا کنید اول سلامتی که سالای دیگه هم بتونه آشپزی کنه بعدم هرچی میخواد خدا بهش بده 🥲

جان من سنگ دلی ، دل به تو دادن غلط است 🖤"
نه عزیزم ما نفری یدونه میگیریم از دو جا.. بعدشم من شهر ری هستم میدون شابدالعظیم .. نخندون منو عزیزمم ...

شوخی میکنم بخدااا

ما خودمون  بخایم بریم به تعداد بیرون با ی کامیون میایم خونه 

ولی خدب اصن حوصلم نمیکشه

شوخی میکنم بخدااا ما خودمون  بخایم بریم به تعداد بیرون با ی کامیون میایم خونه  ولی خدب ا ...

برو هر چقد بمونی خونه همونجوری خونه نشین عادت میکنی لباس بیرونی تو بزا دم دست هی تن تن بپوس برو بیرون عادت میکنی به بیرون رفتن. بعد حوصلتم میکشه. تنها نرو با یکی برو خواهری مادری دوستی

برو هر چقد بمونی خونه همونجوری خونه نشین عادت میکنی لباس بیرونی تو بزا دم دست هی تن تن بپوس برو بیرو ...

اصنن تنها ک نمیرم

دعا کن فردا همت کنم نخورده از دنیا نرم🤣