2777
2789
عنوان

دارم رواني ميشم از دست شوهرم

318 بازدید | 20 پست

ماشينمون باريه يه بچه نوزادم دارم رفتيم مهموني امشب با ساك وسيله هاي بچه و بچه ب بغل تو ماشين ب سختي رفتيم تو خونه ي مهمون بدون مشورت با من ب بچه طرف گفت بيا بريم خونه ي ما بمون اونم قبول كرد كلي وسيله هم اون بچه ورداشت دا خودش كوله پشتي و دستگاه پي اس  و غذا و… خلاصه بزور جاشديم تو ماشين با سختي رسيديم يعني سگم عجيب 

پسرم عشقم دخترم دنيام 

حالا اومديم ساعت ١نصف شب آقا ميخواد دستگاه پي اس رو وصل كنه ب تلوزيون نميدونه كجاش بايد بزنه تلوزيونمون وصله ب ديوار با مكافات خونه زندگيمو زد بهم تي وي رو باز كرد آورد پايين دوباره بر جا زد الآنم ك دارن برا خودشون بازي ميكنن

پسرم عشقم دخترم دنيام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا اومديم ساعت ١نصف شب آقا ميخواد دستگاه پي اس رو وصل كنه ب تلوزيون نميدونه كجاش بايد بزنه تلوزيون ...

خب چکارشون داری بزار کیف کنند😐😐😐😐

به نیت مادر شدنم یه☝🏻صلوات میفرستی؟ 😘 و لطفا اینکه لایکم نکن    
فقط برای اینکه به سختی رسیدین اعصابت خورده یا از موندن اون بچه؟! 

بخاطر اينكه با من مشورت نكرد ببينه شرايطشو دارم يا ن با بچه كوچيك خودش ديد چقدر سخت بود سوار ماشين باري شدم 

موندن بچه مهم نيس قبلا بچه نداشتم زياد ميومد ميموند ولي الآن بچم نصف شب بيدار ميشه شير ميخواد من دوس دارم راحت باشم لباسمو بدم بالا شير بدم اونم پسر بچه تقريبا بزرگه 

پسرم عشقم دخترم دنيام 
كلا سخت گير نيستن بچه تنها با فاميل مسافرت هم ميره 

اون وقت من نمیذارم بدون ما حتی خونه مامان بزرگش بخوابه شبو

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم