2777
2789
عنوان

یکی ک واقعا کمکم کنه لطفا بیاد 😄

457 بازدید | 61 پست

لطفا تا اخر بخونید 

سلام اول از همه یه خواهشی میکنم لطفا گزارش نزدید ، من یه پسر هستم و تا به حال با چند تا اکانت وارو نی نی سایت شدم و خودمو دختر جا زدم 🙂💔

حرفی ک میخوام‌بزنم‌اینه ک هر ساله‌اکثرا شاگرد اول کلاسا همش من بودم و بالا ترین نمرات رو داشتم ..

پارسال‌هم‌ک نهایی داشتم و بالاترین نمره کلاسو داشتم‌و قبول شدم قرار بود پدر مادرم برا گوشی بخرن (الان با گوشی مادرم هستم زیاد استفاده نمیکنه) 

خلاصه ک الان ۱ ماه و نیمه گذشته و هیچ‌خبری ن از گوشیه ن‌از هیچ‌ ، امشب به یسری دلایل ک پدرم عصبی بود گفتش هر گوشی ک‌خودم‌بخوام‌با هر قیمتی ک خودم بخوام برات میخرم ، منم سر همین حرفش واقعا عصبی شدم چون گوشی ک‌مد نطر من بوده حدودا ۹‌میلیون‌قیمتشه ...

شاید الان با خودتون فکر کنید بگید چرا به خاطر یه گوشی اومدم تایپک‌زدم گفتم دلداری بدید ، دلیل اصلیم اینه ک در هفته حدودا ۲،۳ بار پدرم به زور منو‌ میبره سرکار‌ از ساعت ۸،۹ تا خدا میدونه و ی دلیل دیگم اینه ک کاش دختر میبودم 🙂💔طرف شغل پدرش با پدرم یکیه میگف گوشی دخترم ک‌۱۰ میلیون براش خریدم دزدیدن باز رفتم یکی دیگه براش نو همون قیمت گرفتم حالا من‌به گوشی مادرم میام و... یکی دیگش اینکه خونگیم‌ ینی به خاطر اینکه‌یه داداش کوچیک‌دارم‌حق رفتن بیرون با دوستام ندارم تمام ریز به ریز چتام چک‌میشه با‌دوستام‌اصلا خیلی وضع بدیه🙂💔اینم‌بگم‌چند باریه سمت‌ خو،دکشی رفتم ولی از ترسش انجامش ندادم 😄💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بذار گوشی مد نظرشونو بگیرن برات هرچقد تو لجبازی کنی اونا حساس تر میشن عکس العمل خاصی نشون نده ی مدت اون گوشی رو ک میگیرن استفاده کن بعد بعدا بهترشو میگیرن  مطمئن باش

دلم پر است!!! آنقدر پر ک گاهی اضافه اش از چشمانم می چکد!!!!

۵ تا اک لول ۱۵۰ کالاف خیلی زمان میبره ها نه ی ذره دو ذره ک با گوشی مامان هستی🚶‍♂️

کاربر پسر هستم                                                                  پسری از جنس  امید     یه پسر دهه هشتادی پر از هدف            من ب خاطر هدفم از خیلی چیزا زدم ک ب اینجا رسیدم از اینجا ب بعدشم لازم باشه از جونمم مایه میزارم ک به هدفم برسم، میشه واسه موفقیتم ی صلوات از ته دل بفرستی:)          

بتونی مستقل بشی بهتره برات 

خودت میتونی روی پای خودت وایسی 

ولی سعی کن خودت کم کم از خونه بری بیرون 

مثلا خونه مامانبزرگت بمون 

پسر خاله منم همینجوری بود 

الان رشته ای که دوست داره رو تو دانشگاه میخونه 

رو پای خودشه 

عمه هاشم خیلی کمکش میکنن 

تو خونه هم کاری به 3 تا خواهر برادرش که زیر ده سالن نداره