لطفا تا اخر بخونید
سلام اول از همه یه خواهشی میکنم لطفا گزارش نزدید ، من یه پسر هستم و تا به حال با چند تا اکانت وارو نی نی سایت شدم و خودمو دختر جا زدم 🙂💔
حرفی ک میخوامبزنماینه ک هر سالهاکثرا شاگرد اول کلاسا همش من بودم و بالا ترین نمرات رو داشتم ..
پارسالهمک نهایی داشتم و بالاترین نمره کلاسو داشتمو قبول شدم قرار بود پدر مادرم برا گوشی بخرن (الان با گوشی مادرم هستم زیاد استفاده نمیکنه)
خلاصه ک الان ۱ ماه و نیمه گذشته و هیچخبری ن از گوشیه ناز هیچ ، امشب به یسری دلایل ک پدرم عصبی بود گفتش هر گوشی کخودمبخوامبا هر قیمتی ک خودم بخوام برات میخرم ، منم سر همین حرفش واقعا عصبی شدم چون گوشی کمد نطر من بوده حدودا ۹میلیونقیمتشه ...
شاید الان با خودتون فکر کنید بگید چرا به خاطر یه گوشی اومدم تایپکزدم گفتم دلداری بدید ، دلیل اصلیم اینه ک در هفته حدودا ۲،۳ بار پدرم به زور منو میبره سرکار از ساعت ۸،۹ تا خدا میدونه و ی دلیل دیگم اینه ک کاش دختر میبودم 🙂💔طرف شغل پدرش با پدرم یکیه میگف گوشی دخترم ک۱۰ میلیون براش خریدم دزدیدن باز رفتم یکی دیگه براش نو همون قیمت گرفتم حالا منبه گوشی مادرم میام و... یکی دیگش اینکه خونگیم ینی به خاطر اینکهیه داداش کوچیکدارمحق رفتن بیرون با دوستام ندارم تمام ریز به ریز چتام چکمیشه بادوستاماصلا خیلی وضع بدیه🙂💔اینمبگمچند باریه سمت خو،دکشی رفتم ولی از ترسش انجامش ندادم 😄💔