2777
2789
عنوان

شما ساعات خوابتون چقدره ؟

413 بازدید | 61 پست

من ساعت 12 تا 1 میخوابم و بین 8 تا 9 بیدار میشم. بعضی وقتا یه چرت کوتاه هم بعد ازظهز

مردا نیاید تو تاپیکم. ریپلای نکنید. لایک نکنید    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی دونم کی خوابم میبره ولی لنگ ظهر بیدار میشم 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

3 میخابم....باشگاه داشته باشم 8 بیدار میشم.......................نداشته باشم 11 12

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

۴ صبح میخوابم، ۷ صبح هم پا میشم 

خیلی وضع بدیه 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 

۱شب میخوابم ۵صبح واسه نماز بیدار میشم

دوباره ۶:۳۰ صبح میخوابم و ۹بیدار میشم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

ساعت دو سه چهار پنج صبح میخابم ساعت شش و نیم صبح بیدارم... بله میدونم مریضم 

26/3/1401 وزن86کیلوووو اره درست دیدی 86کیلو... هدف اول80🔓💪هدف دوم 75🔓💪هدف سوم 70🔒 کمکم کن بتونم