2777
2789
عنوان

عکس رنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 38 پست
الحمدلله بازشده .ان شاالله مثل من همین ماه که عکس انداختی باردارشی

ای جانم 

خداروشکر که باردار شدی 

انشالله به سلامتی بغلش بگیری  😍

برا من و امثال من که منتظریم دعا کن 🙏

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ای جانم  خداروشکر که باردار شدی  انشالله به سلامتی بغلش بگیری  😍 برا من و امثال م ...

من دیگه اخراشم هفته آینده زایمانمه ان شاالله.ان شاالله همه منتظرا به حق این شب به زودی زود مادرشن

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
تهران

من مرکز ابن سینا میرم.اول تهرانپارس میرفتم دکتر منیره گلشیرازی خیلی خوبه.ولی چون آی پی اف گفت انجام بدمهزینه ش تو مرکز برا من پایین تر بود دیگهرفتم مرکز ابن سینا.ولی تو مطبشک بودم میگن خیلیا نتیجه گرفتن

همه ما اینجا دنبال همدردامون میگردیم! کسایی ک درد مارو تجربه کردن....
من دیگه اخراشم هفته آینده زایمانمه ان شاالله.ان شاالله همه منتظرا به حق این شب به زودی زود مادرشن

انشالله به سلامتی زایمان کنی عزیزم😍

ممنونم از دعای قشنگت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من مرکز ابن سینا میرم.اول تهرانپارس میرفتم دکتر منیره گلشیرازی خیلی خوبه.ولی چون آی پی اف گفت انجام ...

من خودم پیش دکتر کریمی میرفتم 

دکتر شوهرم که نامه ای وی اف داد بهش رفتم پیش مهری مشایخی 

خیلی تعریفشو شنیدم 

اونم برام عکس رنگی و آزمایش نوشته و شوهرمم معرفی داده بریم رویان پرونده باز کنیم 

من تنبلی تخمدان دارم و شوهرمم یکمی ضعیفه

امیدوارم به حق همین شبا هردومون به راحتی باردار بشیم 🙏 و خدا به هرکی میخواد بی دردسر نی نی سالم بده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خودم پیش دکتر کریمی میرفتم  دکتر شوهرم که نامه ای وی اف داد بهش رفتم پیش مهری مشایخی  ...

فدات.ببین منیره گلشیرازی از دکترای مرکز رویانه.خواستی سر بزن بهش.ولی چرا انقد زود بهتون ای وی اف پیشنهاد شده؟,دفترچه بیمه ت چیه

فدات.ببین منیره گلشیرازی از دکترای مرکز رویانه.خواستی سر بزن بهش.ولی چرا انقد زود بهتون ای وی اف پیش ...

خود مشایخی هم رویان کار میکنه 

یبار تو کلینیک امید نشسته بودم سه نفر دیدم با ای وی اف بار اول پیش این دکتر باردار شدن 

والا شوهرم سه ماه دارو مصرف کرد 

از 10میلیون تعدادش اومد 16 اما چون من تنبلی داشتم گفت برا اینکه زودتر نتیجه بگیرین و تا سن خانومت کنه ای وی اف کنید اما دکتر خودم گفت اول برین رویان اورولوژی ببینن شوهرت اگر بهتر میشه برات iui انجام بدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خود مشایخی هم رویان کار میکنه  یبار تو کلینیک امید نشسته بودم سه نفر دیدم با ای وی اف بار اول ...

خیره ان شاالله.خدا ب حق شهید این ماه کمکمون کنه

خود مشایخی هم رویان کار میکنه  یبار تو کلینیک امید نشسته بودم سه نفر دیدم با ای وی اف بار اول ...

بین سبک زندگیتونو اصلاح کنید بارداری فلورا تو اینستا دنبال کن خیلی کمک کننده س

بین سبک زندگیتونو اصلاح کنید بارداری فلورا تو اینستا دنبال کن خیلی کمک کننده س

اره میگن تاثیر خیلی زیادی داره رژیم غذایی

حتما به پیجش سر میزنم

ممنونم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الحمدلله بازشده .ان شاالله مثل من همین ماه که عکس انداختی باردارشی

شما همون ماه عکس باردارشدین؟من لوله هام باز بود مشکلی نداشت شوهرم ضعیفه،ی دوسه روزی تاخیردارم ولی علایم بارداری ندارم،چون ی بار سقط کردم سر اون قشنگ علایم داشتم،اینبار فقط درد دارم مثل اینکه میخام پریود شم ولی ی چیزی مانعه مثل عفونت،

انتظارازعشق قویتره.درانتظارفرزند.درتیر۱۴۰۲انتظارم ب پایان رسید