2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خوش به حالت چرا راضی نیستی ؟ من خاستگارامو بخاطر یکی رد کردم تهشم همون یکی هرروز دلمو میشکنه مثل زباله باهام رفتار میکنه همه چیمو ازم گرفته حتی راه نزاشته بعد خودش روم بشه شوهر کنم ..

ناراضی نباش هیچ کاره خدا بی حکمت نیست.. هرچند بعضی وقتا به وجودش شک میکنم ولی خب عادت دارم به گفتن این حرف

دوباره بخون اگه بچه نداری که خیلی بهتره

من دوستم دختربچه داره باز داره میخونه

نحوهی بقیه میخونن قبول هم میشن هیچ کس تو براش مهم نیستی اگه صبح تا شب هم ناله کنی

وقتی بقیه هم قبول میشن یا استقلال دارن تو فقط میتونی حسرت بخوری

پس بخون

کچل هستم ولی عاشق مو♥ دیگ کچل نیستم الان پسرونن03\02\1404 موهام تا روی شونه خانه ولی جلوشون کوتاه تره 1404/11/10

لیسانسمو گرفتم البته هنوز مدرکمو ندادم الان دوتا بچه کوچیک دارم توفکر ارشد ودکتری

الان این دوره زمونه هیچی مهم تر اینده دار تر و پول در بیار تر و با پرستیژ تر از مهارت وجود نداره مثل مهارت های مرتبط با برنامه نویسی و هوش مصنوعی

غصه کنکور نخور