2777
2789
عنوان

کنکور دی

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 31 پست
اخه من رتبم اصلا اون چیزی که انتظار داشتم نشد به خاطر همین نمیدونم چیکار کنم  شما الان برنامت ...

ببین من اصلا انتظار همچین رتبه ای نداشتم داغووونااااا ولی خب تا نرسیدی به هدف جا نزن منم مثل تو 

از روزی سه ساعت شروع میکنم هفته ای نیم ساعت نیم ساعت اضافه میکنم از دهم شروع میکنم چیزای ک ضعیفمو اول میخونم تا قوی کنم و مرور هم باید بکنی چیزایی ک خوندیو  و روتین قرابت و ترجمه بعد از تموم شدن برنامه اینجوریه خلاصه برنامم ۱۴۰۱ک اصلن نظم نداشتم و واقعیت نخوندم 

خداست که تا همیشه کنارته🌜 الهی توکل برنام اعظمت♥️
مثل اینکه قطعیه البته اصلا بعید نیست از اینا یک دفعه بیان نظرشونو عوض کنن  اره دوازدهمیا هم می ...

ولی ب هر حال دانشگاه از سال بعد میشه رفت درسته؟ و از لحاظ زمانی جلو نمیفتی

💙💙💙

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمی دونم منم موندم واقعاً 

من امروز رفتم قلم چی گفتن برنامه راهبردی جدید برای کنکور دی ماه قراره به زودی بیاد 

نمیدونم برسونم تا دی ماه خوب بخونم یا نه خیلی اعصابم خرده . الان دقیقا اینجوریه که انگار قراره از بعد عید شروع کنم به درس خوندن 😥

خوب مسئله الان اینجاست که چه جوری تا دی برسونیم که یه رتبه ی خوب بیاریم  بعد اینکه تو الان کنک ...

خب مثلا منی ک پشت کنکوربم میتونم هم تو دی هم تو تیر شرکت کنم بعدا مرداد ماه جواب هر دو کنکور میاد هرکدومو ک خوب دادی میتونی بر اساس اون انتخاب رشته کنی بعدا میگن هر کدومشم تا دوسال اعتبار داره

طرح دی ماه برا پشت کنکوریاس ن اونا ک امسال میرن دوازدهم اینجوری شنیدم

کلا مگر پشت کنکوری یا نابغه باشی که بتونی تا دی درصد خوب بگیری به خاطر اینکه من الان پشت کنکوریم موندم چه جوری تا دی تموم کنم دوازدهمیا که هنوز دوازدهمم نخوندن مگر اینکه جز اون درصد کمی باشن که از یازدهم همه رو جمع کردن 

دوست عزیز میشه جواب این سوالو بدی ؟ اگه کسی دیماه امسال کنکور شرکت کنه بهمن ماه میره دانشگاه ثبت نام ...

تا الان که گقتن نه و پذیرش همه از مهره یعنی چه دی کنکور بدی چه تیر ماه مرداد انتخاب رشته میکنی 

ببین من اصلا انتظار همچین رتبه ای نداشتم داغووونااااا ولی خب تا نرسیدی به هدف جا نزن منم مثل تو  ...

نه اصلا نمیخوام جا بزنم ولی برای رتبه ی خوب باید درسا رو در حد عالی بخونی و یه عالمه تست بزنی من باید کلاس هم ببینم چون اصلا آدم خودخوانی نیستم به خاطر همین نمیدونم چه جوری برنامه ریزی کنم که کم نیارم