2777
2789
عنوان

کنکور دی

625 بازدید | 31 پست

سلام دوستان 

من امسال کنکور شرکت کردم و نتیجه ای که میخواستم نگرفتم 

میخواستم ببینم کسی هست که بخواد برای کنکور دی ماه بخونه؟ برنامه ریزیتون چیه برای از الان تا اون موقع ؟ 

به نظرتون شانسی هست که از الان تا دی ماه بشه درصد های خوبی زد ؟

اگر میتونید راهنمایی کنید حتما

منم مثل تو 

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل تو 

میخوای چیکار کنی ؟ 

خانوادم واقعا انتظار دارن کنکور دی رو عالی بدم 

منم باید حتما کلاس ببینم و تست زیاد بزنم ولی نمیدونم تا دی میشه همه ی این کارا یا نه 

یه سوال قطعی شد؟ بعد مثلا دوازدهمیای امسالم میتونن شرکت کنن یا فقط کسایی که دیپلم دارن

مثل اینکه قطعیه البته اصلا بعید نیست از اینا یک دفعه بیان نظرشونو عوض کنن 

اره دوازدهمیا هم میتونن شرکت کنن 

مثل اینکه قطعیه البته اصلا بعید نیست از اینا یک دفعه بیان نظرشونو عوض کنن  اره دوازدهمیا هم می ...

عه چه خوب پس شرکت میکنم

خیلی طرح خوبیه چرا عوض کنن اخه

سلنوفیل:کسی که عاشق ماه است🤗🌙
منم امسال نخوندم نشد انشالله دی چرا میشه حتمااا

اخه من رتبم اصلا اون چیزی که انتظار داشتم نشد به خاطر همین نمیدونم چیکار کنم 

شما الان برنامت چیه ؟ چه جوری میخونی ؟ 

از کدوم قسمت این طرح خوشت میاد؟ 

به جای اینکه تا تیر ماه وایستیم تا دوباره کنکور بدیم میتونیم همون اول بدیم

بعد تازه الان منی که دوازدهمم اگر قبول شم قبل دیپام این همه استرس نمیکشم

البته خب خیلیا تا دی ماه نرسیدن که جمع بندی کنن کسای معدودی که میرسن برد کردن و بی استرس و راحت قبولن 

سلنوفیل:کسی که عاشق ماه است🤗🌙
میخوای چیکار کنی ؟  خانوادم واقعا انتظار دارن کنکور دی رو عالی بدم  منم باید حتما کلاس ب ...

نمی دونم منم موندم واقعاً 

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚
به جای اینکه تا تیر ماه وایستیم تا دوباره کنکور بدیم میتونیم همون اول بدیم بعد تازه الان منی که دوا ...

خوب مسئله الان اینجاست که چه جوری تا دی برسونیم که یه رتبه ی خوب بیاریم 

بعد اینکه تو الان کنکور دی ماه رو شرکت میکنی تیر ماه رو شرکت نمیکنی یه عده تو دی ماه ترازشون ازت بهتره یه عده هم تو تیر ماه اون وقت ممکنه بعد از ازمون تیر نتونی بری رشته ی مورد علاقت . 

هم اینکه اونایی که دی ماه شرکت کردن برای تراز بهتر ممکنه دوباره تیر هم شرکت میکنن چون پذیرش همه از مهره