2777
2789
احتمالا کور رنگی داری اسمون به این بزرگی بالل سرت ابیه نمیبینش یه چشم پزشک برو بعدش اطلاعات فوتبالیت ...

چشم پزشک شما استقلالی ها لازمین که همه چی رو آبی میبینی 

آسمون بی رنگ که رگم ابی نی 

اطلاعات صفر هههه‍

ادب نشانهِ ترس نیست 🌵🤍
داشم شما چن سال قهرمان شدین؟؟؟پنج سال تو این پنج سال کی وزیر بود؟؟؟؟مسعود سلطانی فر  مسعودسلط ...

کدوم خرید گرون برا پرسپولیس بود 

اندازه خریدای استقلال بود  حالا هی میزارن درتون 

هعی شکایت تونو میکنن بازیکنان خودتون هم طرف دارتدون نیستن  هعی 

امسال بازم جامو ما میبریم بالا

ادب نشانهِ ترس نیست 🌵🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشم پزشک شما استقلالی ها لازمین که همه چی رو آبی میبینی  آسمون بی رنگ که رگم ابی نی  اطل ...

داش علمی اگه بخوای که قلب جگریه قرمز نی 

آسمونم بی رنگه ولی ابی میبینش چشات ابی میبینه پس سوسشعر بالانیار اون رنگی که میبینی مهمه 

درضمن هموگلوبین همه میدونن قرمزه اونی که سبز ابیه رگه اندکی تفکر....

کدوم خرید گرون برا پرسپولیس بود  اندازه خریدای استقلال بود  حالا هی میزارن درتون  ه ...

ودفففف اوساگونا رو چهارده ملیارد خریدین اخرشم گند زد اون دروازبانتون خارجیه یادم نی اسمش گرون بود این درخالی بود که فرهاد خودش پول بازیکنارو از جیب خودش میداد

کدوم خرید گرون برا پرسپولیس بود  اندازه خریدای استقلال بود  حالا هی میزارن درتون  ه ...

تازشم اونی که تا تقی به توقی میخورد شکایت میکرد شما بودین 

یادته بخاطر خوشحالی بعد گل دانشگر ازش شکایت کردین 

چون سوزونده بودتون

داش علمی اگه بخوای که قلب جگریه قرمز نی  آسمونم بی رنگه ولی ابی میبینش چشات ابی میبینه پس سوسش ...

تفکر رو که  دارم شمااین که نمیدونین چی به چیه اگه من پزشکی میخونم میدونم چی  به چیه 

حالا تو بگو رگ آبیه اگه خون قرمز نبود چطور زنده بودی دانشمند 

ادب نشانهِ ترس نیست 🌵🤍
تازشم اونی که تا تقی به توقی میخورد شکایت میکرد شما بودین  یادته بخاطر خوشحالی بعد گل دانشگر ا ...

کی بود استقلال غذا نداشت شکایت سرورشو کرد 

کی بود

آل کثیر برا ی تیم دیگه خوشحالی کرد استقلال هعی میسوخت اب سرد گیرش نیومد خودشو بشوره سرد شه رفت شکایت کرد 

همه میدونم با هر اتفاقی که برا پرسپولیس می افتاده استقلالی ها درحالا سوزشن 

ادب نشانهِ ترس نیست 🌵🤍
تفکر رو که  دارم شمااین که نمیدونین چی به چیه اگه من پزشکی میخونم میدونم چی  به چیه  ...

ببین بیب خون قرمزه درست ولییی رگ دستتو نگا کن چه رنگه 🤣ای خداااااااا 

تو که پزشکی میخونی چطور متوجه رگ دستات نشدی

ودفففف اوساگونا رو چهارده ملیارد خریدین اخرشم گند زد اون دروازبانتون خارجیه یادم نی اسمش گرون بود ای ...

خب مث استقلالی ها پیگیر نبودن پرسپولیسی ها فرصت دادن 

ارع فرهاد پول بازیکنان رو میده چطور خودش اومد شعر گفت مجبور بود بده که همه مطمئن ی ریال هم از جیب خودش نداده 

ادب نشانهِ ترس نیست 🌵🤍
کی بود استقلال غذا نداشت شکایت سرورشو کرد  کی بود  آل کثیر برا ی تیم دیگه خوشحالی کرد اس ...

استقلال شکایتش واسه آل کثیر این بود که توهین کرد به تیم ما بفهم اینو 

در ضمن از جی شما بسوزیم ما پر افتخارترین تیم ایرانیم شما زیرمونی اونی که داره میسوزه شمایید 

ابو بریز اونجایی که میسوزه بیب😂😂🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

بو سوختگی پیروزی چیا هوارو الوده کرده🤣🤣🤣🤣🤣🔥👻

ببین بیب خون قرمزه درست ولییی رگ دستتو نگا کن چه رنگه 🤣ای خداااااااا  تو که پزشکی میخونی چطور ...

کجای رگ دستام ابی 

هاعمن تجربی میخونم که هیچ فک کن هیچی سرم نمیشه 

هی رتبه میوردم 

وبی نت که بهتر من میدونه بزن نت ببین آبی رگ یان 

ادب نشانهِ ترس نیست 🌵🤍
خب مث استقلالی ها پیگیر نبودن پرسپولیسی ها فرصت دادن  ارع فرهاد پول بازیکنان رو میده چطور خودش ...

یعنی چی از جیب خودش نداده تو که خداروشکرسواد داری برو اطلاعاتتو قوی تر کن فرهاد رفت ویلاشو فروخت پول بازیکناشو داد در عوض یحیی تا تقی به توقی میخورد قهر میکرد روزی پنجاه ملیون میگیره از باشگاه پیروزیولی بازم ناراضیه ما با شماا فرق داریممم

کجای رگ دستام ابی  هاعمن تجربی میخونم که هیچ فک کن هیچی سرم نمیشه  هی رتبه میوردم  ...

داچ تنا نیسی منم تجربی میخونم پس الکی چوب تجربیتو تو پاچع ما نکن 

رگ از روی پوس سبز و از درون آبیه اینو که بچه پنج ساله هم میدونه

استقلال شکایتش واسه آل کثیر این بود که توهین کرد به تیم ما بفهم اینو  در ضمن از جی شما بسوزیم ...

آرع چشاش از قدیم میکشید منظورش هی شما  بودیم اون کاری هم کرد حتما حقتون بود دیقن  حقتون هم همونه

فعلا مایم که نمی سوزیم فقط 

شمای که از دکل آلمینیوم  رفت بالا اخرم رفت جای تون که نباید گفت 

ادب نشانهِ ترس نیست 🌵🤍
داچ تنا نیسی منم تجربی میخونم پس الکی چوب تجربیتو تو پاچع ما نکن  رگ از روی پوس سبز و از درون ...

من ندیدیم 15ساله تجربی بخونه  تازه انتخاب رشته کردی میگی تجربی میخونم  عه چ باحال 

چرا با من بحث میکنی نت که پرسپولیسی نی  بزن نت بوت دارع میاد 

خیلی ها با نمره 15هم رفتن تجربی ولی اونیکه که  همه رو شصت بیار اون خوبه ن 15

حالا رگ ابیه باشه ولی  اون خونه که قرمزه حیف که تو رگای شمای 

ادب نشانهِ ترس نیست 🌵🤍