2777
2789
به قول من معروف من آن خدایی را ستایش میکنم که، آسمان آبی را بالای گل سرخ قرار داد ، خون قرمز را در ر ...

دانشمند کوچولو بزن نت ببین آسمون  آبی ببین ببین رگ آبی 

خاعک که نمیدونی چی به چیه 

اطلاعاتم اندازه اطلاعات کل خانواده بیشتر

هم  درسی هم فوتبال 

ادب نشانهِ ترس نیست 🌵🤍
به قول من معروف من آن خدایی را ستایش میکنم که، آسمان آبی را بالای گل سرخ قرار داد ، خون قرمز را در ر ...

فعلا که پرسپولیس سرور استقلال همه هم اینو میدونن

ادب نشانهِ ترس نیست 🌵🤍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا تا منم یادمه کلی پسرو کتک زدم تو که چیزی نیستی در برابر من😏

هه ن باو ترسیدم خشنش خوبه 

پسرا کوچیک ن پسرای که سه چهار سال از من بزرگ ترن جرات نمیکنن بیان جلو چی بهم بگن  فک میکنی از این جلفام حالا ولی در اشتباهی داداش  خوندم مث پسرام تیپم  موهام 😁💔

ادب نشانهِ ترس نیست 🌵🤍
داداش اولن چص و که تو میگی درست حرف بزن فوقش تعلیق بشم  ولی واسه تو خانوادت متاسفم که یک درصد ش ...

پای خانواده رو وسط نکش وقتی بلد نیستی حرف بزنی توهین نکن برو اطلاعات فوتبالیتو زیاد کن 

خایمال که اونایی ان که پیرن بالا میدن اطاعت از......

ببین بیب اگه با کمک وزیر نبود عن هم گیرتون نمیومد در ضمن ما تیم سوم اسیا هستیم اول الهلاله دوم پوهانگ استلیزر سوم استقلال سرورتتتونننن حالا حالا زیرمونی پس زجه نزن 

دانشمند کوچولو بزن نت ببین آسمون  آبی ببین ببین رگ آبی  خاعک که نمیدونی چی به چیه  ...

احتمالا کور رنگی داری اسمون به این بزرگی بالل سرت ابیه نمیبینش یه چشم پزشک برو بعدش اطلاعات فوتبالیتو زیاد کن بعد بیا کری بخون 

اونی که خایمالی میکرد پرسپولیسبود که وزیر ورزش و جوانان پشتش بود حالا امسال که رفت ما قهرمان شدیم امسال که نبود شیر هم گیرتون نیومد چه برسه قهرمانی 

امسال چرا قهرمان نشدین پس فسقل 

هه ن باو ترسیدم خشنش خوبه  پسرا کوچیک ن پسرای که سه چهار سال از من بزرگ ترن جرات نمیکنن بیان ج ...

من که نگفتم بچن همهی هم کلاسی های پسرم یا بزرگ تر کاش یکیش اینجا بود بهت میگفت من کیم الانم چون پیش پسر عمم اجازه نمیده جوابتو بد بدم اخه پسر خوبیه 

پای خانواده رو وسط نکش وقتی بلد نیستی حرف بزنی توهین نکن برو اطلاعات فوتبالیتو زیاد کن  خایمال ...

اول ببین کی توهین کرد اطلاعاتم زیاده بزنی تو نت میبینی چه ب چیه 

بیبی همیشه  خو وزیر نبود شما هم بهونه تونه سرورتون میره بالا شروع میکنین تر تر کردن 

ما زجه نمیزنیم چون شماهین که این کار میکنن امسال معلوم میشه بیب 

ادب نشانهِ ترس نیست 🌵🤍
اول ببین کی توهین کرد اطلاعاتم زیاده بزنی تو نت میبینی چه ب چیه  بیبی همیشه  خو وزیر نبود ...

داشم شما چن سال قهرمان شدین؟؟؟پنج سال

تو این پنج سال کی وزیر بود؟؟؟؟مسعود سلطانی فر 

مسعودسلطانی فر طرفدارکدوم تیم بود؟؟؟پیروزی

هر بازیکن خوب استقلالو دیپورت میکرد 

مربی خوب استقلالو فراری میداد 

در عوض خریدای گرون واسه پیروزی و اردو های عیونی 

فرق اس بین ما و شما