2777
2789
من موندم کدوم تیمی که از دسته سه اومد بالا ستاره دادن بهش؟!  فقط استقلال دیدم بیشتر ب 6یا4معرف ...

داداچ این ستاره ها بد سوزوندت ها ما مثل شما عقده ای نیستیم بخاطر جام ولایت ستارع بزاریم 

همین که ای اف سی قبولمون داره بسه نیاز نیست خودمونو به پیروزی چیا ثابت کنیم

😉حجی ما ایقد افتخار داریم ک حرف از ستاره نمیزنیم ستاره رو بیخی حالا این ی مورد ایقد سوزش داره ک‌ ب ...

داداش چرا از قدیم حرف میزنی هاع؟! 

حالو بچسب نگا 5سال پی در پی قهرمان لیگ استقلال فک کنم شد هاع؟! 

بعد اونم استقلال بود هعی میرفت آسیا؟! 

9 بار در مرحله نیمه پایانی تورنمنت‌های آسیایی

۳ بار لیگ قهرمانان آسیا، ۲ بار جام در جام آسیا، ۴ بار جام باشگاه‌های آسیا حضور داشته‌است باشگاه پرسپولیس با ۴ بار حضور در فینال‌های آسیایی (۲ بار لیگ قهرمانان ،۲ بار جام در جام آسیا) از تیم‌های پرافتخار ایران در آسیا محسوب می‌شود.و همچنین پرسپولیس با ۲ بار حضور در فینال و ۳ بار حضور در نیمه نهایی موفق‌ترین و پرافتخارترین تیم ایرانی در لیگ قهرمانان آسیا می‌باشد. باشگاه پرسپولیس با ۷ بار حضور در مرحله نیمه نهایی (۳ بار لیگ قهرمانان آسیا، ۴ بار جام باشگاه‌های آسیا) از تیم‌های پر افتخار ایران در آسیا است.این باشگاه رکورددار بیشترین حضور تماشاگر در فینال لیگ قهرمانان آسیا نیز هست. باشگاه پرسپولیس هشت بار در فینال جام حذفی حضور داشته‌است.پرسپولیس با کسب ۱۴ قهرمانی در ادوار لیگ، رکورددار قهرمانی در لیگ‌های سراسری محسوب میشه 😂❤

۷ قهرمانی رکورددار بیشترین تعداد قهرمانی در لیگ برتر ایران به‌شمار می‌آید. پرسپولیس با کسب ۴ قهرمانی در سوپرجام رکورددار است و با کسب یک قهرمانی و یک نایب قهرمانی پرافتخارترین تیم ایرانی و سومین تیم پرافتخار در مسابقات جام برندگان جام آسیا محسوب می‌شود.باشگاه پرسپولیس موفق به کسب پنج قهرمانی متوالی در جام باشگاه‌های تهران شده‌است.تیم پرسپولیس موفق به کسب چهار قهرمانی متوالی در سوپرجام ایران شده‌است. از مهم‌ترین افتخارات باشگاه پرسپولیس می‌توان به ۱۴ قهرمانی لیگ‌های سراسری ایران، ۶ قهرمانی جام حذفی ایران، ۴ قهرمانی سوپر جام ایران، ۶ قهرمانی جام باشگاه‌های تهران، ۲ قهرمانی جام حذفی تهران، ۱ قهرمانی جام اسپندی ،۱ قهرمانی در مسابقات انتخابی مسابقات باشگاهی قهرمانی آسیا ۱۹۶۹ و ۱ قهرمانی در جام برندگان جام آسیا شد 

ادب نشانهِ ترس نیست 🌵🤍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

داداچ این ستاره ها بد سوزوندت ها ما مثل شما عقده ای نیستیم بخاطر جام ولایت ستارع بزاریم  همین ...

مگه ستاره فیک آدم میسوزنه 

ما خوبه همه دیدن چرا ستاره گرفتیم مث استقلالی ها عقده ای نیستیم بخاطر ی ستاره داشتن خودشون جر میدادن رفتیم آسیا داشتن منفجر میشدن قهرمان شدیم گریه کردن 

غذا گیرشون نمیومد شکایت سرورشونو میکردن 

ادب نشانهِ ترس نیست 🌵🤍
داداش چرا از قدیم حرف میزنی هاع؟!  حالو بچسب نگا 5سال پی در پی قهرمان لیگ استقلال فک کنم شد ها ...

بله شماها از قدیم خاطرات خوبی ندارین چون تو قدیما سجده بقا کردین  سوبله چوبله شدین داشتین سکوت میکردین که امتیازات شاهینو خریدین معلومه که دوست ندارین از قدیم بشنوی 

خب از الان بگم قهرمانیا تون که اسنپی بود وقتیم مسعود رفت اسنپ کار نکرد 

هروقت یه فصل کامل بدون باخت تاکید میکنم بدون باختت

قهرمان شدین اون وقت بیاین کری بخونین 

بله شماها از قدیم خاطرات خوبی ندارین چون تو قدیما سجده بقا کردین  سوبله چوبله شدین داشتین سکوت ...

خاطرات خوبی داریم 6تا خوردنتون

باشه شما قوی ولی بدون همیشه زیرشین 

منم الان حوصله خودمم ندارم تو که بچه مردمی 

ادب نشانهِ ترس نیست 🌵🤍
مگه ستاره فیک آدم میسوزنه  ما خوبه همه دیدن چرا ستاره گرفتیم مث استقلالی ها عقده ای نیستیم بخا ...

کی گفته فیکه مغزت اوردوز زده ها فیک مال شماست که واسه جام ولایت زدین مال ما دوتاش فیلمش هست مدرکشو داریم برو هروقت اطلاعاتت کامل شد بیا

شما کی قهرمان اسیا شدین ما خبر نداریم اخه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

کییییی اهاا اونو میگی که رفتین باختین داش اون که نشد قهرمانی اونو که باختین 

ناموصا منو نگا نشستم با یکی کری میخونم که هنوز فرق بین برد و باختو نمیدونه 🤣🤣🤣🤣

خاطرات خوبی داریم 6تا خوردنتون باشه شما قوی ولی بدون همیشه زیرشین  منم الان حوصله خودمم ندارم ...

حمیددرخشانو میشناسی؟؟

حتما میشناسی اسطوره باشگاه پیروزی پیشکسوت خودتون 

گفت ما از استقلال هشتا خوردیم 

درضمن کی واسه گل کری میخونه🤣🤣🤣🤣🤣

شماها از بس بی افتخارین واسه گل کری میخونین عجب!!!

حمیددرخشانو میشناسی؟؟ حتما میشناسی اسطوره باشگاه پیروزی پیشکسوت خودتون  گفت ما از استقلال هشت ...

اونی کی بودم گرفت 9تا خوردیم عه پیروز شایدم دوتا  صدا گزاری باشع 

خودتون بخاطر پنالتی که الکی بود کل زدید رفتید بالا داشتید کری میخوندین ولی فولاد رید بهتون 

ادب نشانهِ ترس نیست 🌵🤍
اونی کی بودم گرفت 9تا خوردیم عه پیروز شایدم دوتا  صدا گزاری باشع  خودتون بخاطر پنالتی که ...

چی میگیییییی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 اگه باخت تو پنالتی قبولع پس ما شمارو سوراخ کردیم اگرم نیست که برد فولاد تو پنالتی عین بردای ما بود درضمن شما قبل ما حذف شده بودین حالا خوبه ما مثل شما پیروزی چیا از آلومینیوم رفت و برگشت نخوردیم😂🗡

چق چص میگی تو 

درضمن ما پر افتخارترین تیم ایران تو قهرمانی جام حذفی هستیم 

اول برو اطلاعات فوتبالیو تقویت کن بعد بیا کری بخون

لیاقت استقلال هون آبی هس که نمیتپه

به قول من معروف من آن خدایی را ستایش میکنم که، آسمان آبی را بالای گل سرخ قرار داد ، خون قرمز را در رگ آبی ، ماهی قرمز را محتاج دریای آبی و استقلال را سرور پرسپولیس قرار داد.💙💙

چی میگیییییی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 اگه باخت تو پنالتی قبولع پس ما شمارو سوراخ کردیم اگرم نیست که برد فول ...

داداش اولن چص و که تو میگی درست حرف بزن فوقش تعلیق بشم  ولی واسه تو خانوادت متاسفم که یک درصد شعور یادت ندادنه با اون مغز سیاهه کوچیکت  

چرا ااسیا نرفتن مث ما بالا  

حقتون همون پنالتی  که با *ایمالی گیرتون میومد که رفتین بالا

بعد که بود  از نساجی  خورد بعد انداختنش گردن اینه که  بازیکنان استقلال غذا نمیخورن هاع 

شما ب کم راااضین که فقط جام حذفی رو گرفتینه با دوتا دست بعدد ما  هر سال پیشت سر هم قهرمان لیگ میشدیم  

ادب نشانهِ ترس نیست 🌵🤍