2777
2789
عنوان

خدا به من هیچ سهمی نداده

108 بازدید | 14 پست

من دختریم که اخلاقم خوبه 

مهربونم 

و تو خیلی چیزا درک دارم 

و کلا از اون اخلاقا ندارم که تند تند قهر کنم یا طرف مقابلم رو کنترل کنم بگم کجا رفتی با کی رفتی یا بده گوشیت رو چک کنم 

آدم ارومی هستم قیافمم خوبه اما هر پسری که سمتم میاد نهایتا یک سال دوام میاره باهام رل باشه همشون آخر سر باهام عوض میشن و سرد میشن و میرن 

هیچ وقت هیچ وقت پسری به خاطر من از شهر خودشون نیومده پیشم 

در حالی که دوستام که با آقایون از راه دور ارتباط دارن حداقل یک بار اون آقا اومده پیششون حالا تحت هر شرایطی بوده مال یکیشون عشقش ۱۹ سالش بود اما رفته بود پیشش اما اون فردی که من باهاشون بودم در کمال اینکه فرصت داشتن نمیومدن نمی‌دونم چرا دارم از عشق نا امید میشم 

حس میکنم خدا به من سهمی از عشق نداده 

نمی‌دونم چیم کمه 

یا چی باعث شده اینطوری بشه 

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 
اینها عشق نیست .راه دورم اصلا خوب نیست همون بهتر که نیومد ...تو شهر خودت با یه آدم حسابی و نرمال آشن ...

نمی‌دونم چرا تو شهر خودمون چندان بهم جذب نمیشن

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینها دارن بهت میگن که مشکلی توی روانت داری

توی کودکی ترک شدگی تجربه نکردی؟

مثل فوت یه عزیز 

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»
یاد اون اهنگه افتادمim bad in love,  عزیزم خیلیا اینجورین نگران نباش  اون عشق واقعی و کس ...

حسم بهم میگه تا ابد نمیاد 

اینها دارن بهت میگن که مشکلی توی روانت داری توی کودکی ترک شدگی تجربه نکردی؟ مثل فوت یه عزیز 

بله مدام ترک شدم توسط مامانم 

کتک زیادی خوردم از اعضای خانواده 

پدرم هیچ وقت بهم محبت نکردن 

مامانم همیشه می‌گفت که دوستم نداره و بعد من گریه میکردم می‌خندید بهم 

و .... تا بگم تموم نمیشه 

خیلی دارم سعی میکنم برم پیش تراپیست 

اما هزینه ش رو ندارم کارمم تازه شروع کردم

حقوقم رو که بدن میرم روانشناس

شهرتون کوچیکه؟؟به نظر من یکم صبور باشی درست میشه اگه قصدت ازدواجه راه دور اصلا خوب نیست 

نه والا قصد ازدواج ندارم ۱۹ سالمه 

اما دوست دارم توی زندگیم عشق جنس مخالف باشه 

چون کلا جز خواهرم هیچ کس دیگه ای منو دوست نداره

هیچ چیز غیر ممکن نیست عزیزم  امیدت و از دست نده

امیدوارم به عشق برسم 

چون چیزیه که بهش نیاز دارم 

هیچ وقت پدرم و برادرم بهم محبت نکردن 

بلکه همیشه کتک خوردم ازشون :) 

بله مدام ترک شدم توسط مامانم  کتک زیادی خوردم از اعضای خانواده  پدرم هیچ وقت بهم محبت نک ...

چقدر خوب که به فکری عزیزم 

اکثر ما از خانوادمون زخم خوردیم و همین باعث این مشکلات در بزرگسالی میشه ولی قابل حلن و اگه روانت یکپارچه بشه تموم این مشکلاتم از بین میره

اینستا یا تلگرام داری؟

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»
چقدر خوب که به فکری عزیزم  اکثر ما از خانوادمون زخم خوردیم و همین باعث این مشکلات در بزرگسالی ...

بله دارم گلم

بله دارم گلم

عزیز لطفا وقت بزار و روی خودت کار کن تا این الگوهای تکرار شونده خنثی بشن کانال کلوز فرند برای شروع عالیه 

و کلی آگاهیت رو نسبت به گذشته بیشتر میکنه

نحوه استفاده از آموزشهای روان ایده آلیسم.

- برای اینکه استوری های پیج رو متوجه بشید، لازم که اول مطالب پایه رو آشنا و بلد باشید.
مطالب پایه، به اسم کلوزفرندز، داخل این گروه خصوصی به رایگان اشتراک گذاشته شده.
حتما جدی بگیریدش و ساده از کنارش رد نشید.

https://t.me/+RkTuDkQ-Pi4wNjI0

- کنارِ مطالب کلوزفرندز، به عنوان تمرین، تمامیه هایلایت های داخل پیج رو بخونید و بررسی کنید.

- کسانیکه روی کلوزفرندز تسلط کامل دارن، و چندین و چند بار کلوزفرندز رو کار کردن، میتونن از مطالب پرستو جان، و تحلیل های عمیق کتاب‌هایی که میذاره، استفاده کنن تا عمیق تر بشن و بهتر بتونن مسیر رسالتشونو انتخاب کنن

https://t.me/+J88BWaVevh82MmI0

- و همینطور میتونن از هایلایت ققنوس در داخل پیج اینستاگرام، استفاده کنن و آرزوهاشونو خلق کنن.

عزیز لطفا وقت بزار و روی خودت کار کن تا این الگوهای تکرار شونده خنثی بشن کانال کلوز فرند برای شروع ع ...

این هم پیج اینستاش 

ravanidealism