2777
2789
عنوان

دخترم ۱۲سالشه صورتش همه جوش زده😔

15823 بازدید | 94 پست

دوستان عزیز،دخترم تازه به سن بلوغ رسیده پروییدمیشه تموم صورتش جوش زده ژل شستشوگرفتم پوستش سفیده جوشای قرمززده دکترم نمیادببرمش امپول نوروبین خوبه بزنم اگه راهکاردارید بگید.ممنونم.

درهوایت بی قرارم بی قرارم روزوشب

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو سن بلوغ هست و جوش طبیعیه ..

امپول و لطفا سرخود بهش نزن چون سنشم زیاد نیست .. پیش دکتر پوست رفتن خیلی بهتره

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

محلول کلیندامایسین روزی دوبار

پوماد کلیندامایسین

قرص کلیندامایسین هم فقط با تجویز پزشک خوبه

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

قبلا زینک اکساید میزدم خوب بود

منم..خیلی پمادودارو خریدم ازهمه نوع ولی فقط این پماد معجزه بود برام🤌🏻

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              

نه هیچی نزن . فقط بگو صورتش رو با همون ژل شستشو هر روز بشوره.  ... 

من تو اون سن کل صووورتم جوش بود انقدم جاش زیااد می موند . ولی بعد مدتی همه جای جوش ها رفت و خودشم خیلی کم شد و الان اصلا ندارم خداروشکر.  

هرکی میبینتم میگه تو بودی صورت جوش داشت چیکار کردی الان اصلا نداری ؟؟ 

میگم هیج خودش رفت . فقط صورتش رو بگو بشوره با ژل و بهش دست نزنه.. تموم 

البته به پوست ربط داره ...