2777
2789
واقعا ما هم در خماری

بدتر از همه سیاووشه هنوز در بند و شکنجس😂😂

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب حرف میزنه که

اه چیه 

اصلا نمیفهمم چی میگه

تو بقیه قیلمهاش اصلا اینجوری حرف نمیزد

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
دلم واسه شیما آتیش گرفت.چقدر معصوم بود😔میگفت آخه چجوری یه مرد میتونه زنه خودشو فراموش کنه😔

آره خیلی بهش ظلم شده بود...

ولی چرا انقدر زشت گریمش کردن😑 نیکی کریمی حیف بود اینجوریش کنن😂😂😂 

حالا درسته پیر و شکسته شده ولی چرا چتریاش کج بود😁😁

من از بچگی عاشق پارسا پیروز فر بودم تو ی فیلم بازی کرده بود اسمش دنیل بود بخاطر اون اسم پسرمو گذاشتم دنیل

خداروشکر بچم دویال دیرتر بدنیا نیومد وگرنه بهمن رو شاخش بود😂😂

کاربری دست دونفره
نمیدونم والا،من خودمم این مدلی حرف میزنم😂 به خاطر همین میفهمم چی میگه🤭

😁🤦🏻‍♀️

آره خیلی بهش ظلم شده بود... ولی چرا انقدر زشت گریمش کردن😑 نیکی کریمی حیف بود اینجوریش کنن😂😂😂&nb ...

دیگه طرف اونور ۱۳  ۱۴ سال تو زندان بوده دیگه توقع داری چجوری باشه🙂😂